Homepage  / Filme Online / Netflix

„Miami Bici 2” intră pe Netflix! Când este disponibil online filmul cu Matei Dima și Codin Maticiuc

„Miami Bici 2” intră pe Netflix! Când este disponibil online filmul cu Matei Dima și Codin Maticiuc
4

de Roxana Mirea,

„Miami Bici 2” vine pe Netflix! Fanii îi pot revedea pe protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima) în timp ce au parte de aventuri și mai palpitante și amuzante. Iată când are premiera „Miami Bici 2” pe Netflix. 

Când are premiera „Miami Bici 2” pe Netflix 

Miami Bici 2, filmul cu cele mai mari încasări din 2023 în cinematografele din România, vine pe Netflix din 20 martie. Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo (Mr. Susan), au parte de aventuri și mai palpitante și amuzante.

Ion Bilă și Ilie Piciu călătoresc de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung în situația de a face diferite infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi” de care apoi încearcă să se descotorosească. 

Filmul este regizat de Jesús del Cerro și scris de Alex Coteț. „Miami Bici 2” este produs de Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, iar din distribuție fac parte actorii Matei Dima, Codin Maticiuc, Danny Trejo, Charlotte McKenney, George Piștereanu și Johanna Liauw. 

Când are premiera „Miami Bici 2” pe Netflix î (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Detalii despre Miami Bici 2  

„Miami Bici 2” este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Bugetul a fost de 2.2 milioane de euro.   

„Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes proiecte de film românești care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.  

„Miami Bici 1 și 2 sunt proiectele mele de suflet, așadar este o bucurie imensă ca una dintre piesele de pe coloana sonoră a părții a doua să fie interpretată de Delia care îmi este prietenă de foarte mult timp”, a spus Codin Maticiuc. 

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton