; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MGM îşi prelungeşte chinul

05 July 2010

Drama studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer ar putea continua şi în următoarele luni, în lupta lor disperată pentru a găsi un salvator, scrie variety.com.

Este foarte probabil ca MGM-ul să ceară încă o prelungire a termenului limită de achitare a datoriilor, potrivit unor surse citate de Variety.

Prelungirea în curs, obţinută pe 13 mai, expiră pe 14 iulie şi este deja al cincilea răgaz oferit studiourilor de către creditori.

MGM s-a scos singur la vânzare în luna noiembrie a anului trecut, şi cea mai mare ofertă primită a fost de 1,5 miliarde dolari, mult sub preţul cerut de ei, de 2 miliarde dolari.

Potrivit unor zvonuri, în ultimele săptămâni reprezentanţii studiourilor lovite de greutăţi s-au întâlnit cu managerii Lionsgate, Spyglass Entertainment şi Summit Entertainment pentru a încercă să încheie parteneriate cu aceştia.

„Patrimoniul' MGM include franciza „James Bond', minus ultima producţie care a fost anulată din lipsa fondurilor, jumătate din producţiile „The Hobbit', operaţiunile United Artists, şi multe altele.

Singura lansare a studioului din acest an a fost „Hot Tub Time Machine' care a avut încasări de 50 milioane dolari, iar planurile ar fi să lanseze un remake după „Red Dawn' în noiembrie şi producţia 3D „Cabin in the Woods' în ianuarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare