Homepage  / Netflix

Au dat dragonii pe „metale”! Creatorii „Urzeala tronurilor”, D.B. Weiss și David Benioff, au film nou pe Netflix: „Metal Lords”

Au dat dragonii pe „metale”! Creatorii „Urzeala tronurilor”, D.B. Weiss și David Benioff, au film nou pe Netflix: „Metal Lords”

de Mioara Tronaru,

„Metal Lords” este povestea a doi adolescenți care încearcă să facă o trupă de heavy metal împreună cu o violoncelistă pentru o competiție de genul Battle of the Bands. Producția va avea premiera pe 8 aprilie, la Netflix, scrie What's on Netflix.

Foștii „tați ai dragonilor”, D.B. Weiss și David Benioff, au lucrat din nou împreună la o producție pentru Netflix: „Metal Lords”. D.B. Weiss a scris scenariul și a fost producător executiv, în timp ce David Benioff s-a mulțumit numai cu funcția de producător executiv.

„Metal Lords” este povestea lui Hunter Sylvester (Adrian Greensmith) și a lui Kevin Schlieb (Jaeden Martell), doi elevi care decis să facă o trupă de heavy metal în liceul lor. Dar, poate că genul nu e acceptat așa ușor de adulți sau ei nu se descurcă prea bine, oricum, în loc să facă rost de un basist, se trezesc alături de o violoncelistă, Emily Spector (Isis Hainsworth). Improbabilul trio, reunit sub numele Skullfucker, nu mai are acum decât să-și acordeze instrumentele și să se pregătească pentru Battle of the Bands.

Regizat de Peter Sollett („Minecraft”), „Metal Lords” îi are în rolurile principale pe Jaeden Martell, Isis Hainsworth și Adrian Greensmith. Iar alături de ei: Analesa Fisher, Michelle Fang, Phelan Davis, Brett Gelman, Sufe Bradshaw și Joe Manganiello. 

Puteți vedea aici trailer-ul oficilal „Metal Lords”:

Ce mai pregătesc D.B. Weiss și David Benioff

De la „Urzeala tronurilor” încoace, cei doi au mai făcut împreună serialul „The Chair” (2021), cu Sandra Oh în rolul principal. Producția este disponibilă tot pe Netflix.

Iar acum filmează pentru serialul „The Three-Body Problem”. Producția ecranizează, în opt episoade, celebra carte „Problema celor trei copuri” a scriitorului chinez Liu Cixin. Este primul volum al trilogiei „Amintiri din trecutul Terrei”, care a apărut și în traducere în limba română, la Editura Nemira. Este o serie de romane SF, care imaginează primul contact dintre pământeni și o civilizație extraterestră.

Din distribuție, fac parte: Saamer Usmani, Eiza González, Benedict Wong, dar și fosta noastră cunoștință, Liam Cunningham, Davos Seaworth din „Game of Thrones”.

De această dată, D.B. Weiss și David Benioff sunt producători executivi și coscenariști, alături de Alexander Woo.

„The Three-Body Problem” nu are încă o dată de lansare.

Foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton