Homepage  / Vedete româneşti

Mesajul lui Naomi Hedman, după ce Florin Ristei a vorbit despre despărțirea lor. „Niciun suflet din această lume”

Mesajul lui Naomi Hedman, după ce Florin Ristei a vorbit despre despărțirea lor. „Niciun suflet din această lume”
15

de Ioana Maria,

Naomi Hedman a avut o primă reacție, la scurt timp după ce Florin Ristei a confirmat că relația lor a luat sfârșit. Într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, tânăra a menționat că „nimeni nu îți poate lua ce e menit să fie al tău”. 

În ultima perioadă, Florin Ristei nu a mai apărut la brațul frumoasei Naomi, nici în mediul online, nici pe micile ecrane sau la evenimentele publice la care a fost invitat. Recent, artistul a rupt tăcerea și a vorbit despre relația sa cu cea care i-a fost iubită.

Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit că britanica s-a întors acasă, dar încă ar ține legătura. Întrebat dacă este deschis pentru o nouă relație, Ristei a lăsat să se înțeleagă că nu este încă disponibil sentimental, fiind supărat că relația cu Naomi s-a încheiat.

florin-ristei-despre-despartirea-de-naomi-hedman-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ce mesaj a transmis Naomi Hedman, după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea

La puțin timp după ce Florin Ristei a vorbit despre relația lor, fosta iubită a publicat pe Instagram un mesaj cu subînțeles. „Niciun suflet din această lume nu poate lua ceea ce e menit pentru tine”, este citatul pe care Naomi Hedman l-a publicat pe contul său de Instagram.

Naomi Hedman publică pe rețelele sociale imagini de la ședințele foto la care paricipă. Fosta iubită a lui Florin Ristei a decis să se întoarcă la ea acasă, în Marea Britanie.

Florin Ristei și-a exprimat părerea de rău pentru faptul că s-au separat fără să-și dorească să pună punct relației. Artisul a spus că nu se simte încă disponibil pentur o nouă relație.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că n-o să funcționeze, dar… de vorbit vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente… e nasol! Dar ce să facem, frate? O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea. Nu știu dacă ușa e deschisă. M-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil?. I-am zis: Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt”, a explicat Florin Ristei la emisiunea „Fiertzi pe Power Couple”, scrie a1.ro.

Florin Ristei și Naomi s-au cunoscut la X Factor

Naomi Hedman a venit în audițiile X Factor 2020, ușor neîncrezătoare, întrucât avusese probleme cu vocea în acea perioadă. Juratul Florin Ristei a pășit pe scenă alături de ea și a ajutat-o, cântând în duet. „Arată de revistă de departe și e frumoasă și de aproape”, spunea atunci Florin Ristei.

Ulterior, între Florin Ristei și Naomi Hedman s-a înfiripat o relație.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, spunea Florin Ristei la începutul relației cu Naomi.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton