Homepage  / Vedete româneşti

Mesajul emoționant al nașei Roxana Ionescu. Ce le-a transmis lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu după nuntă. „Căsnicia voastră…”

Mesajul emoționant al nașei Roxana Ionescu. Ce le-a transmis lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu după nuntă. „Căsnicia voastră…”
18

de Redactia Tvmania

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu le-au fost nași la nuntă lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu, iar acum fosta vedetă TV le-a transmis un mesaj emoționant finilor ei.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit, duminică, soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Ei au ales să le fie nași Roxana Ionescu, fosta asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, cunoscută și drept Mama Natură, și soțul ei, Tinu Vidaicu. Cei doi stau în Timișoara, dar acest lucru nu i-a oprit să le fie alături lui Dani și Gabrielei în cea mai frumoasă zi din viața lor.

Roxana Ionescu a publicat primele imagini din biserică

Roxana Ionescu le-a transmis finilor ei un mesaj emoționant, marți, la două zile de la nuntă, într-o postare pe rețelele de socializare. Roxana Ionescu a făcut publice și primele imagini din biserică de la nunta celor doi, unde ea cu Dani au ajuns primii și au așteptat mireasa, care a venit cu nașul.

Frumoasa blondă a declarat că ea și Tinu sunt mândri că le sunt părinți spirituali și le doresc să aibă o căsnicie plină de iubire și de fericire.

gabriela, in drum spre biserica cu nasulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu la mesajul nașei

„Căsnicia voastră să fie o călătorie plină de iubire, armonie și fericire! Suntem mândri și bucuroși să fim nasii voștri și să vă însoțim în această minunată aventură a vieții”, a scris Roxana Ionescu pe pagina ei de Instagram.

Gabriela Prisăcariu a reacționat imediat și i-a răspuns nașei sale cu mesajul: „Vă iubim”. Mai mult, soția lui Dani Oțil a făcut primele declarații despre cea mai frumoasă zi din viața ei, mărturisind că încă o dor picioarele și are răni de la cât a dansat. Blondina a mărturisit că totul a decurs așa cum și-a dorit, locația a fost de vis și totul a ieșit impecabil. În plus, doamna Oțil le-a arătat fanilor și verigheta superbă.

„Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut super totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca, nu cred că mă mai suportă, nu știu dacă știți, dar eu sunt scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele, vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil. Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună. Nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații, nu știu… eu m-am simțit… am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav”, a povestit Gabriela Prisăcariu Oțil pe rețelele de socializare.

Gabriela a publicat și ea câteva imagini superbe de la nuntă, alături de mesajul: „Daca nu aveam toate pozele astea credeam ca a fost doar un vis frumos ”.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, cei mai frumoși nași

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost cei mai frumoși nași. De fiecare dată când au fost surprinși în fotografii, ei apar cu zâmbetul pe față, fiind vizibil faptul că cei doi s-au bucurat cu adevărat să le fie alături lui Dani și Gabrielei în acește momente importante și frumoase din viața lor.

Nașa a strălucit la nunta soților Oțil. Ea a avut două ținute spectaculoase. La biserică a purtat o rochie roșie lungă, asortată cu o pereche de sandale în aceeași culoare, iar la restaurant s-a schimbat într-o rochie fucsia, cu umerii goi și cu o crăpătură adâncă pe un picior.

Roxana și Tinu s-au căsătorit civil pe 20 februarie 2020, dar par extrem de îndrăgostiți și acum, iar clipele grele prin care au trecut, după ce blonda a pierdut o sarcină, parcă i-a unit și mai mult.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton