Homepage  / Seriale americane

Meryl Streep revine în sezonul al patrulea din „Crime în imobil”. Serialul a câștigat 4 premii Emmy și are o distribuție de excepție

Meryl Streep revine în sezonul al patrulea din „Crime în imobil”. Serialul a câștigat 4 premii Emmy și are o distribuție de excepție
8

de Andreea Hentea,

Meryl Streep va relua rolul Lorettei Durkin din aclamatul serial „Crime în imobil”, difuzat de Disney+, pentru care a fost nominalizată, anul acesta, la Globul de Aur. Pe cine vom mai vedea, alături de ea, în viitorul sezon.

Meryl Streep revine în rolul Lorettei Durkin

Personajul său a fost introdus în poveste în sezonul al treilea, a fost implicat în tradiționala anchetă a sezonului și a început o poveste de dragoste cu personajul Oliver Putnam (jucat de Martin Short), devenind una dintre prezențele cele mai reușite ale serialului, scrie variety.com.

La famille royale d’Espagne lors de la cérémonie des „Prix Princesse des Asturies 2023” à OviedoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Meryl Streep a fost nominalizată anul acesta la Globul de Aur pentru personajul Lorettei Durkin. Este a 26-a nominalizare la Globul de Aur din cariera uriașei actrițe, care are nouă trofee de acest gen, dar și trei Oscaruri și încă optsprezece nominalizări la premiile Academiei americane de film.

Creat de Steve Martin și John Hoffman, serialul „Crime în imobil” / „Only Murders in the Building” îi urmărește pe Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) și Mabel Mora (Selena Gomez), trei vecini dintr-un imobil newyorkez de lux numit Arconia, care realizează împreună, cu mare succes, un podcast despre crimele care au loc în imobilul lor.

„Crime în imobil” a obținut patru premii Emmy

Succesul producției a fost rapid și de proporții. Nominalizat la trei Globuri de Aur în 2022, la patru în 2023 și la cinci în 2024, ingeniosul „Crime în imobil” a obținut, până în prezent, patru premii Emmy din 29 de nominalizări și a încântat spectatorii de toate vârstele, deci nu e deloc surprinzător că va avea și un al patrulea sezon.

Lansat în ianuarie 2021, serialul difuzat de ABC în Statele Unite a avut o audiență de unsprezece milioane de telespectatori în primele patru săptămâni de la premieră.

Pe cine vom vedea în al patrulea sezon

Detaliile poveștii pe care o vom vedea în sezonul al patrulea rămân secrete, evident. Deocamdată, se știe doar că viitorul sezon va începe cu cei trei protagoniști, Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) și Mabel Mora (Selena Gomez), plecând într-o călătorie la Los Angeles înainte de a se întoarce la New York.

Meryl Streep este cel mai recent membru al distribuției confirmat pentru sezonul al patrulea. Molly Shannon s-a alăturat recent producției, în rolul unei „puternice femei de afaceri din Los Angeles”. În viitorul sezon îi vom revedea, de asemenea, pe Jane Lynch în rolul amuzantei Sazz Pataki și pe Michael Cyril Creighton în rolul bonomului Howard Morris.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton