; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Australian Academy Of Cinema And Television Arts International Awards Ceremony

Meryl Streep și Nicole Kidman vor juca în „The Prom”, un musical produs de Netflix

27 June 2019

Meryl Streep, Nicole Kidman şi Ariana Grande se află în fruntea distribuţiei unui film muzical intitulat ‘The Prom’ pe care îl pregăteşte Ryan Murphy pentru platforma digitală Netflix, a informat marţi site-ului de specialitate Deadline.

 

Cunoscut ca producător, scenarist şi regizor, Murphy este una din marile nume ale televiziunii colaborând în ultimii ani la seriale de succes precum „Glee', „American Horror Story', „American Crime Story' sau „Feud'.

Murphy, care a semnat în 2018 un acord cu Netflix pentru a derula mai multe proiecte pentru gigantul digital, va regiza şi va produce acest film care va ecraniza musicalul „The Prom', în care vor mai juca de asemenea James Corden, Awkwafina, Keegan-Michael Key şi Andrew Rannells. 

 

Vedetele din distribuţia filmului s-au alăturat fără ezitare la acest proiect, datorită ideilor de includere şi toleranţă pe care le subliniază scenariul, notează Deadline. Subiectul din ‘The Prom se axează asupra a patru figuri muzicale de pe Broadway (interpretate în film de Streep, Corden, Kidman şi Rannells) care după eşecul unui spectacol încearcă să-şi reactiveze carierele. Murphy preconizează să înceapă filmările în decembrie pentru ca musicalul să fie lansat la sfârşitul anului 2020, mai întâi în cinematografe şi apoi pe Netflix. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare