Homepage  / Vedete străine

Meryl Streep și Martin Short, fabuloși la premiera sezonului 4 din „Crime în imobil”. S-a zvonit că ar avea o relație amoroasă

Meryl Streep și Martin Short, fabuloși la premiera sezonului 4 din „Crime în imobil”. S-a zvonit că ar avea o relație amoroasă
6

de Roxana Mirea,

Martin Short și Meryl Streep s-au reunt la premiera sezonului 4 din „Crime în imobil” / „Only Murders in the Building”. Cei doi au strălucit pe covorul roșu, joi, 22 august, după ce au pus capăt zvonurilor potrivit cărora ar forma un cuplu.  

Meryl Streep și Martin Short, la premiera sezonului 4 din „Crime în imobil” 

Meryl Streep și Martin Short s-au reîntâlnit la premiera sezonului 4 din „Crime în imobil” / „Only Murders in the Building”. Cei doi au pozat împreună la premiera celui de-al patrulea sezon al serialului de succes Hulu, la Paramount Lot din Los Angeles joi, 22 august. 

Streep a purtat o rochie Stella McCartney, accesorizată cu o curea lată în jurul taliei. Martin Short a optat pentru un look clasic, cu un costum negru și o cravată burgundy cu motive gri. 

Meryl Streep și Martin Short, la premiera sezonului 4 din „Crime în imobil”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Apariția lor vine la aproape opt luni după ce Short a pus capăt speculațiilor cu privire la natura relației sale cu Meryl Streep, de care părea deosebit de apropiat la Globurile de Aur 2024 din ianuarie. Un reprezentant al lui Martin Short a declarat atunci pentru People că cei doi sunt „doar prieteni foarte buni, nimic mai mult”, iar actorul a respins ulterior afirmațiile din nou în podcastul lui Bill Maher, spunând că el și actrița „nu suntem un cuplu, suntem doar prieteni foarte apropiați”. 

În mai, Martin Short a vorbit despre interesul care se acordă relației lui cu Streep – despre care People a confirmat în octombrie că s-a despărțit de soțul ei de 45 de ani, Don Gummer, în urmă cu șase ani  

În ceea ce privește dacă se simte ciudat să fie întrebat despre asta, el a răspuns: „Nu”, adăugând: „Este fabuloasă. Nu există nimeni care să nu o adore.” 

Sezonul 4 din Only Murders in the Building are premiera pe 27 august pe Hulu.  

„Crime în imobil”, un serial de succes 

Personajul lui Meryl Streep a fost introdus în poveste în sezonul al treilea, a fost implicat în tradiționala anchetă a sezonului și a început o poveste de dragoste cu personajul Oliver Putnam (jucat de Martin Short), devenind una dintre prezențele cele mai reușite ale serialului, scrie variety.com.  

Meryl Streep a fost nominalizată anul acesta la Globul de Aur pentru personajul Lorettei Durkin. Este a 26-a nominalizare la Globul de Aur din cariera uriașei actrițe, care are nouă trofee de acest gen, dar și trei Oscaruri și încă optsprezece nominalizări la premiile Academiei americane de film. 

Creat de Steve Martin și John Hoffman, serialul „Crime în imobil” / „Only Murders in the Building” îi urmărește pe Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) și Mabel Mora (Selena Gomez), trei vecini dintr-un imobil newyorkez de lux numit Arconia, care realizează împreună, cu mare succes, un podcast despre crimele care au loc în imobilul lor. 

Sursa foto: Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton