; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryl Streep şi Julia Roberts se duşmănesc de moarte

30 September 2013

'Hope Springs' New York PremiereO sursă a povestit pentru tabloidul „The National Enquirer' că actriţa Meryl Streep (64 de ani) nu vrea să mai lucreze niciodată cu Julia Roberts (45 de ani), după filmul „August: Osage County'.

Deşi cele două s-au înţeles perfect la filmările poveştii în care Streep este mama bolnavă de cancer a lui Roberts, duşmănia s-a ivit după terminarea peliculei. La primele vizionări cu publicul, finalul în care apare doar îndurerata Streep nu a avut feedback pozitiv, iar atunci Julia Roberts l-a bătut la cap pe regizor să schimbe ultima secvenţă.

„I-a spus lui John Wells «O iubesc la nebunie (pe Meryl), dar arată aşa de tristă pe ecran încât e deprimant. Poate că ultima imagine ar trebui să fie cu mine»', a povestit sursa amintită.

Dar pe Meryl a enervat-o la culme gestul colegei de breaslă, care i-a furat ultima secvenţă din film şi nu vrea să mai lucreze cu ea la nici o altă peliculă. Pentru „August: Osage County', Meryl Streep şi Julia Roberts au şanse la nominalizări la Oscar („actriţă în rol principal', respectiv „actriţă în rol secundar'), după ce iniţial se auzise că cea dintâi va renunţa la statutul de actriţă principală, pentru a-i acorda şansa colegei de a fi nominalizată în locul ei şi a nu concura amândouă la aceeaşi categorie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare