Homepage  / Vedete străine

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit, după 45 de ani de căsnicie. Trăiesc separat de 6 ani

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit, după 45 de ani de căsnicie. Trăiesc separat de 6 ani
9

de Roxana Mirea,

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit și trăiesc vieți separate de mai bine de 6 ani, după o căsnicie de 45 de ani. Streep și Gummer au împlinit 45 de ani de căsnicie pe 30 septembrie. Ei au patru copii. Iată toate detaliile.  

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit 

Meryl Streep și Don Gummer sunt despărțiți și trăiesc vieți separate, după 45 de ani de căsnicie. Într-o declarație pentru Page Six, un purtător de cuvânt al actriței laureate cu Oscar a declarat că ea și Gummer „sunt despărțiți de mai bine de șase ani”. Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Și, deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales să trăiască vieți separate.” 

Vestea șocantă vine chiar și după ce Streep a fost văzută purtând verigheta la Premiile Princesa de Asturias 2023, vineri, în Spania. Acestea fiind spuse, Meryl Streep și Don Gummer nu au mai fost văzuți împreună din 2018, de la Premiile Oscar. 

Streep și Gummer au împlinit 45 de ani de căsnicie pe 30 septembrie. Ei au patru copii – Henry Wolfe, în vârstă de 43 de ani, actrița Mamie Gummer, în vârstă de 40 de ani, Grace Gummer, în vârstă de 37 de ani, și Louisa Jacobson, în vârstă de 30 de ani – și cinci nepoți. 

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit, după 45 de ani de căsnicie. Trăiesc separat de 6 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Potrivit People, Streep și Gummer s-au cunoscut datorită fratelui lui actriței, în 1978. Ea era în doliu, la acea vreme, după moartea iubitului ei, actorul John Cazale, care a murit de cancer pulmonar. La doar șase luni după ce s-au întâlnit, Streep și Gummer s-au căsătorit.  

Publicația a relatat că, în paralel cu ascensiunea lui Streep ca tânără actriță la Hollywood, Gummer, de asemenea, a câștigat notorietate ca sculptor renumit.

Meryl Streep a oferit o perspectivă asupra căsniciei sale în 2002, când a împărtășit cu Vogue secretul unei căsnicii lungi. „Bunăvoință și dorința de a ceda – și de a tăcea din când în când”, a spus ea.  

Ea a adăugat: „Nu există o hartă a modului în care să crești o familie: Este întotdeauna o negociere enormă. Dar am o nevoie holistică de a munci și de a avea legături uriașe de dragoste în viața mea.”  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton