Homepage  / Vedete străine

Meryl Streep, surprinsă în compania unui coleg de breaslă, după despărțirea de Don Gummer. Cine este cel care ar fi cucerit-o

Meryl Streep, surprinsă în compania unui coleg de breaslă, după despărțirea de Don Gummer. Cine este cel care ar fi cucerit-o
6

de Cristina Țapu,

Meryl Streep, în vârstă de 74 de ani, se află din nou în atenția presei de peste Oceam. De data aceasta, nu datorită unui rol excepțional, ci a unei chestiuni care ține de sfera privată. Se vehiculează că actrița ar avea o nouă relație. Iată detaliile!

Meryl Streep ar putea avea o relație cu actorul Martin Short

La gala Premiilor Globul de Aur din 2024, Martin Short și Meryl Streep au atras atenția, fiind surprinși într-o ipostază apropiată și cu zâmbete largi. Cu toate că mulți susțineau că cei doi ar forma un cuplu, un reprezentant al lui Martin Short, cunoscut pentru rolul său în „Father of the Bride”, a negat zvonul, afirmând că el și actrița din „The Devil Wears Prada” sunt „doar prieteni”.

În ciuda acestor clarificări, entuziasmul fanilor a rămas ridicat în legătură cu posibilitatea ca Meryl Streep să aibă o nouă relație.

Première de „Good Grief” à Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Primul meu tweet din acest an este dedicat zvonului că Meryl Streep și Martin Short ar avea o relație. Dacă este adevărat, nu sunt pregătit pentru asta. Îi ador și le doresc tot binele”, „Meryl Streep și Martin Short au o relație? Dacă e adevărat este ca și cum Gene Wilder și Gilda Radner ar fi fost multiplicați de Mel Brooks și Anne Bancroft”, „Am nevoie de cineva cu care să vorbesc despre acest subiect. Este cu adevărat inedit”, au fost doar o parte dintre comentariile scrise de către internauți.

Martin Short a fost căsătorit cu actrița Nancy Dolman, cu care a avut trei copii: Katherine, în vârstă de 40 de ani, Oliver, în vârstă de 37 de ani și Henry, în vârstă de 34 de ani. Cuplul a trăit împreună din 1980 până în 2010, când Nancy Dolman a pierdut lupta cu o formă agresivă de cancer.

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit în secret în urmă cu mai bine de șase ani

Actrița laureată cu premiul Oscar și sculptorul american s-au căsătorit în anul 1978 și au patru copii: Henry (în vârstă de 43 de ani), Mamie (în vârstă de 40 de ani), Grace (în vârstă de 37 de ani) și Louisa (în vârstă de 32 de ani). Cu toate acestea, cei doi ar fi decis să pornească pe drumuri separate în urmă cu șase ani, potrivit informațiilor oferite de către reprezentantul actriței.

Înainte de a cunoaște fericirea alături de Don Gummer, Meryl Streep a trăit o dramă personală copleșitoare.

Ea a avut o relație cu actorul John Cazale, care a durat până la moartea acestuia în 1978. Cazale, cunoscut pentru rolurile sale în filme clasice precum „The Godfather” și „The Deer Hunter,” a murit la vârsta de 42 de ani din cauza cancerului.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton