; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryl_streep

Meryl Streep devine bunică pentru prima oară la 69 de ani. Cum arată fiica ei cea mare, care e însărcinată

11 December 2018

2018 se încheie pentru actrița Meryl Streep cu o frumoasă veste. Vedeta de la Hollywood va deveni bunică pentru prima oară la vârsta de 69 de ani. Meryl Streep va avea încă un rol în curând, și anume rolul de bunică în viața de zi cu zi, lucru așteptat de fiecare atunci când copiii ajung să îi crească. 

Fiica cea mare a actriței, Mary Willa „Mamie' Gummer (35 de ani) va naște în vara anului viitor, iar anunțul a umplut-o de bucurie pe bunica Meryl. Mamie, care de profesie e actriță, ca mama ei, e logodită cu Mehar Sethi, scenarist și producător de film și producții TV. Cei doi s-au răsfățat cu o vacanță în Croația după ce s-au logodit, în august 2018.

Vestea despre sarcina fiicei lui Meryl Strepp a fost confirmată de reprezentantul lui Mamie Gummer. 

 

 

Meryl Streep si fiica ei cea mare, Mamie Gummer

 

Mamie a mai fost căsătorită, timp de doi ani, cu actorul Benjamin Walker. Mamie Gummer este primul copil al actriței Meryl Streep cu soțul acesteia, Dom Gummer. Ei sunt căsătoriți din 1978 și mai au împreună încă trei copii: Henry Wolfe Gummer (39 de ani), Grace Jane Gummer (32 de ani) și Louisa Gummer (27 de ani). 

Fiica cea mare a actriței a debutat în cinematografie la vârsta de nici doi ani. Avea 20 de luni când a filmat pentru pelicula Heartburn (1986), în care juca mama ei. Pentru a nu fi luată în colimator de presă, Meryl Streep a insistat să-i fie schimbat numele pe ecran în Natalie Stern.

A revenit în cinematografie abia în 2003, cu un rol de hostess în filmul Reservations, însă e cunoscută mai ales pentru apariția din Side Effects (2013), unde a jucat alături de Jude Law, Catherine Zeta-Jones și Channing Tatum.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare