; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryl Streep : 16 nominalizări la Oscar în 33 de ani de carieră

01 November 2010

Meryl Streep [pe care o puteţi vedea marţi seară la ProCinema în „Oraşul judecăţii de apoi' de la ora 22.00] este unul dintre cele mai cunoscute nume din istoria Hollywoodului. Actriţa se află în lumina reflectoarelor din 1977, însă, recunoaşterea a venit odată cu rolul din The Deer Hunter' (1979), film în care joacă alături de Robert de Niro si Christopher Walken, iar un an mai tarziu a fost răsplatită cu primul Oscar din carieră.

Iată mai jos cele 16 nominalizări (dintre care două onorate cu statueta) la Oscar din intreaga istorie cinematografică a inegalabilei Meryl Streep:

.

Julie & Julia / Julie şi Julia – nominalizare

Picture 1 of 16

2010: Julia Child. Cel mai recent film în care am văzut-o pe Meryl Streep spune povestea Juliei Child (Streep) şi a Juliei Powell (Amy Adams, alături de care actriţa a jucat şi în „Doubt”/„Îndoiala”), două femei ale căror poveşti sunt pline de pozitivism, pasiune şi momente frumoase. Prima a făcut istorie cu cartea ei de bucate, în anii ’60; a doua este o americancă a cărei încercare de a găti toate cele 524 de reţete din cartea lui Child, într-un an de zile, i-a schimbat viaţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare