; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryem Uzerli vine la Pro 2, de marți, 16 ianuarie, în serialul „Regina nopţii”

Meryem Uzerli vine la Pro 2, de marți, 16 ianuarie, în serialul „Regina nopţii”

16 January 2018

Veşti bune pentru fanii actriţei Meryem Uzerli, cea care a interpretat-o pe sultana Hurrem în grandioasa producţie „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii'. Postul Pro 2 va difuza serialul „Regina nopţii' (în original Gecenin Kraliçesi'), în care Meryem Uzerli a jucat alături de Murat Yildirim („Dragoste şi pedeapsă', „Asi -Împotriva destinului') şi Uğur Polat (cunoscut actor de teatru şi film turc).

Producţia a fost difuzată în Turcia, la postul Star TV, în 2016 şi a avut doar 15 episoade, semn că distribuţia de primă-mână în care au investit producătorii de la O3 Medya nu a fost de ajuns ca audienţele să fie mari.

Serialul prezintă povestea lui Selin Bulut (Meryem Uzerli), o tânără care lucrează într-o parfumerie în Franţa şi al cărei destin este influenţat de doi bărbaţi, care se îndrăgostesc nebuneşte de ea: Aziz, un văduv mai în vârstă, şi Kartal, un bărbat chipeş, mâna dreapta a lui Aziz, care este căsătorit cu fiica acestuia, Esra.

Serialul „Regina nopții' este o producție care îi are în roluri principale pe Meryem Uzerli (Selin) și Murat Yildirim (Kartal). Meryem Uzerli este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, care a jucat în mai multe producții urmărite de milioane de telespectatori la nivel internațional.

În prezent, Mereym se află în turneu de promovare cu pelicula Öteki Taraf', în care joacă alături de Asli Enver şi Özcan Deniz, şi care a avut de curând premiera în Turcia.

La Pro 2, serialul Regina nopţii' va fi difuzat de luni până duminică de la 21.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare