Homepage  / Vedete străine

Meryem Uzerli a împlinit 41 de ani. Cum arată acum frumoasa sultană Hurrem din „Suleyman Magnificul”. Are două fetițe superbe

Meryem Uzerli a împlinit 41 de ani. Cum arată acum frumoasa sultană Hurrem din „Suleyman Magnificul”. Are două fetițe superbe
18

de Redactia Tvmania

Meryem Uzerli a împlinit vârsta de 41 de ani pe 12 august. Celebră pentru rolul sultanei Hurrem din „Suleyman Magnificul” , frumoasa actriță are, în sfârșit, viața la care a visat. Are succes în carieră și are o familie frumoasă.

„Sultana Hurrem” radiază de fericire. Actrița locuiește de câțiva ani la Berlin, în Germania, și pare foarte fericită alături de fetițele ei, Lara și Lily Koi. Meryem a devenit mamă pentru a doua oară în ianuarie 2021. Ea și-a ținut sarcina ascunsă până în luna a cincea și nu a vrut să dea detalii despre tatăl celui de-al doilea copil al ei.

Imagini cu sultana Hurrem din „Suleyman Magnificul”

MUHTESEM YUZYILIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Ulterior, s-a aflat că este vorba despre un om de afaceri american, care s-a îndrăgostit atât de tare de vedetă încât a decis să se mute în Germania pentru ea. Meryem nu a vrut să-i dezvăluie numele, dar la un moment a pus din greșeală o imagine cu el pe Instagram dintr-o ședință foto cu el și fetițele ei. Imaginea s-a viralizat rapid, chiar dacă actrița a șters-o repede. Cu toate acestea, starul din „Suleyman Magnificul” a păstrat discreția privind relația lor și deocamdată nu se știe dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu.

Meryem s-a născut în Kassel, Germania, din tată turc și mamă germană. Tatăl ei e doctor și mama asistentă. Vedeta a urmat o carieră de fotomodel și-a făcut debutul în actorie cu roluri mici în producții germane. Ulterior, modelul a apărut pentru scurt timp în serialele de televiziune Notruf Hafenkante (2010) și Ein Fall für zwei (2010).

La sfârșitul anului 2010, Meryem a fost distribuită în serialul turcesc Suleyman Magnificul (Muhteşem Yüzyıl, 2011–2013) de scenarista acestuia, Meral Okay.

Despre obținerea rolului, Meryem declara în urmă cu mai mult timp: „Într-o zi a sunat telefonul și am fost invitată la casting în Turcia, aproape imediat apoi am început să locuiesc în Istanbul”.

Serialul a fost difuzat în peste 60 de țări. În anul 2012, actrița a fost desemnată Femeia Anului de revista GQ Turcia și ea primit premiul Golden Butterfly pentru Cea mai bună actriță.

A părăsit distribuția „Suleyman Magnificul” din cauza sarcinii

În anul 2013, însă, din cauza unor probleme de sănătate și personale, actrița s-a retras din producția turcească „Muhtesem Yuzyil” („Suleyman Magnificul”). Din episodul 103, Meryem a fost înlocuită de actrița Vahide Perçin.

Și asta, pentru că în acea perioadă, actrița a rămas însărcinată și a trecut prin clipe extrem de dificile. A fost înșelată de partenerul ei, Can Ates, care ulterior a și părăsit-o pentru că i-ar fi cerut să facă avort și ea a refuzat.

Actița a suferit atât de tare, încât la un moment dat a vrut să se sinucidă: „Voiam să mă sinucid, să scap de toata suferința!’, a povestit Uzerli. Acesta s-a răzgândit însă în ultima clipă, considerând că bebelușul nu are nicio vină.

Superba blondă a dus sarcina la final și a devenit fericita mămică a unei fetițe superbe, pe nume Lara Uzerli, care i-a adus foarte multă fericire. Fetița, în vârstă de 9 ani, i-a cerut în mod repetat o surioară sau un frățior, iar în ianuarie 2021 i s-a îndeplinit dorința, când a venit pe lume micuța Lily Koi. Ea este topită după surioara ei.

După difuzarea serialului Suleyman Magnificul, Meryem a devenit cea mai iubită actriță de telenovele din lume. A apărut pe coperțile unor reviste de modă și lifestyle celebre precum Elle, In Style și Marie Claire. Deși a câștigat aproximativ 1 milion de dolari din filme, seriale și proiecte de modelling, Meryem Uzerli este văzută deseori cu fiicele ei în mijloacele de transport în comun sau în parc și nu pare să fie adepta unui stil de viață extravagant.

Foto: Profimedia/ Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton