Homepage  / Vedete străine

Meryem Uzerli a ajuns de nerecunoscut. Cum arată protagonista din “Suleyman Magnificul”, după operațiile estetice

Meryem Uzerli a ajuns de nerecunoscut. Cum arată protagonista din “Suleyman Magnificul”, după operațiile estetice
22

de Anda Dincă,

Frumoasa Meryem Uzerli, devenită cunoscută în toată lumea datorită rolului sultanei Hurrem din serialul de epocă „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, e de nerecunoscut în ultima perioadă.

Actrița în vârstă de 40 de ani a exagerat cu intervențiile estetice și a fost de nerecunoscut la Festivalul de Film Internațional Red Sea din Arabia Saudită, țară în care a mai participat anul acesta și la un summit dedicat femeilor organizat de revista „Forbes”.

Meryem și-a dorit mult să-și îmbunătățească aspectul fizic, ea fiind implicată în campanii publicitare ale unor produse de lux, dar și în campanii umanitare.

Fanii au remarcat însă că de ceva timp ea nu mai arată deloc ca în perioada când o juca pe Hurrem (2011-2013), când avea forme, bucle roșcate și era fără intervenții la față. „Te rog, oprește-te!”, i-a scris un următoritor pe Instagram.

Actriței nu pare să-i pese de comentariile răutăcioase, imaginea ei valorând foarte mult.

Meryem Uzerli, de nerecunoscut după operațiile esteticeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Meryem Uzerli trăiește la Berlin alături de cele două fetițe ale ei, Lara și Lily Koi

Turcoaica cu origini germane continuă să aibă o carieră frumoasă, chiar daca nu acceptă des roluri în filme sau seriale, averea ei ridicându-se la 10 milioane de dolari, spun cei de la onedio.com. Ea locuiește de mai mulți ani la Berlin, alături de fetițele ei din două relații diferite, Lara, de aproape 10 ani, și Lily Koi, de aproape 3 ani, și călătorește în Turcia sau în alte țări pentru a-și onora contractele. Un nou proiect pentru care a semnat de curând este participarea la o emisiune tv. Astfel, Meryem va putea fi văzută pe micile ecrane turcești, la postul TV8, în noaptea de Revelion, într-o ediție specială a show-ului „Vocea Turciei”, în scaunul de jurat, anunță cumhuriyet.com.tr.

Actoria rămâne însă prima ei dragoste: „În timp ce interpretez un personaj, în acel moment el devine sensul vieții mele. Mă culc cu personajul pe care îl joc și mă trezesc cu el. Pe scurt, întreaga mea existență și întreaga mea lume devin acel personaj”, a mărturisit ea într-un interviu pentru cosmoturk.com.

Cel mai recent serial în care a jucat este „Ru”, realizat de compania Disney Plus. Producția, în care Meryem interpretează o patroană de restaurant care se îndrăgostește de un bărbat mai tânăr decât ea, încă nu are o dată de lansare. Fanii speră că totuși vor vedea „Ru” pe cunoscuta platformă de streaming online anul viitor, în ciuda problemelor pe care Disney le are cu producțiile locale.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton