; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

88261091_2789805124470262_6935785353068412928_n

Meryem Uzerli a semnat pentru un nou film. Alături de cine va juca actrița

30 March 2020

Frumoasa actriță Meryem Uzerli (36 de ani) are un nou proiect, anunță posta.com.tr.

Meryem, pe care ați văzut-o pe micile noastre ecrane în serialele „Suleyman Magnificul' (în care a jucat-o pe sultana Hurrem) și „Regina nopţii' („Gecenin Kraliçesi'), va juca într-un film alături de Çaglar Ertugrul. Acest lucru va fi posibil după ce actorul, pe care îl știți din „Yaman' și „Fiicele doamnei Fazilet', va termina filmările la serialul pentru care filma până la izbucnirea pandemiei în Turcia, „Afili Așk'. Regizorul peliculei va fi Olgun Özdemir, aclamat în Turcia pentru filmele sale. Ultimul la care a lucrat, „Scent of My Daughter' (2019, „Kizim Gibi Kokuyorsun'), l-a avut în ca protagonist pe Çaglar, semn ca cei doi colaborează foarte bine. 

Meryem, care locuiește în Germania alături de fiica ei, Lara, în vârstă de 6 ani, a fost prezentă pe 7 martie la Istanbul la un eveniment care promova drepturile femeilor. În prezent, actrița se află acasă și îi invită pe toți să facă la fel ca ea: „Trimit dragoste curată și rugăciuni tuturor. Noi oamenii ne confruntăm cu o provocare globală uriașă, poate cea mai mare a acestor ani. Vă rog să stați acasă! Dragostea mea, aprecierea și respectul merg către oamenii care lucrează în sistemul medical, în supermarketuri, farmacii, către cei care ne colectează gunoiul în fiecare zi, către pompieri, polițiștii. Să fiți în siguranță!

Ultimul serial în care a apărut Meryem a fost „În bătatia inimii' („Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'), iar ultimul film în care a jucat a fost thrillerul „Oteki Taraf' (2017), alături de Özcan Deniz și Asli Enver (protagoniștii serialului „Mireasa din Istanbul').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare