; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli a născut. Primele imagini cu fiica sa

11 January 2021

Actrița celebră în toată lumea pentru rolul din „Suleyman Magnificul care are deja o fetiță, de 7 ani, a devenit mamă pentru a doua oară.

 

Meryem a anunțat pe Instagram că a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 8 ianuarie:

„Ieri. 8.01.2020. Draga mea, LILY KOI ….Lara Jemima, tatăl tău și cu mine suntem foarte fericiți să te întâmpinăm în familia noastră. Ne simțim recunoscători și fericiți că ni te-ai alăturat. Fii protejată la nesfârșit!', a scris Meryem Uzerli pe contul ei de Instagram.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

 

Deși actrița a rămas discretă în legătură cu viața ei sentimentală, la începutul lunii septembrie aceasta a confirmat, citată de posta.com.tr, că e însărcinată în cinci luni tot cu o fetiță, care ar trebui să vină pe lume în ianuarie 2021.

„Lara își dorea de multă vreme o soră, a declarat Meryem Uzerli. Despre iubitul actriței, nu se știu prea multe detalii.

Rolul sultanei Hurrem din serialul „Suleyman Magnificul i-a adus bani, celebritate și iubirea fanilor din toată lumea, dar a și marcat-o fizic și psihic: după o cădere nervoasă, Meryem Uzerli ieșea brusc din serial și fugea din Turcia înapoi acasă, în Germania (se întâmpla în 2013). 

 

Între timp, actrița de 37 de ani și-a refăcut viața și cariera. A apărut în serialul „Regina nopţii („Gecenin Kraliçesi), a avut un rol episodic în alt serial, „În bătaia inimii („Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz), a jucat într-un thriller alături de Özcan Deniz și Asli Enver, deși nu a mai cunoscut, cel puțin până acum, succesul uriaș pe care l-a avut cu rolul din „Suleyman Magnificul.

 

De ani buni, Meryem Uzerli locuiește la Berlin (unde și-a deschis chiar și o cafenea) cu fetița ei de 7 ani, Lara, rodul unei relații cu un om de afaceri turc acuzat de fraudă, care a înșelat-o cât încă era însărcinată și care nu s-ar fi implicat deloc în viața copilului. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare