Homepage  / Vedete străine

Merve Dizdar, Gülben din “Vinovați de iubire”, s-a recăsătorit. Cine este soțul ei

Merve Dizdar, Gülben din “Vinovați de iubire”, s-a recăsătorit. Cine este soțul ei
4

de Anda Dincă,

Talentata actriță Merve Dizdar (37 de ani), care poate fi urmărită la Kanal D în serialul “Vinovați de iubire” („Masumlar Apartmani”), a făcut pasul cel mare alături de Cihan Ayder, cu care se iubește de aproape un an.

Ambii sunt la al doilea mariaj: ea a mai fost măritată din 2018 până în 2021 cu actorul Gürhan Altundaşar, iar el timp de un an a fost căsătorit cu Elif Boyner. Cihan, proaspătul ei soț, nu face parte din showbiz, este membru al consiliului de administrație al Federației turce de canotaj și are afaceri în domeniul ingineriei industriale.

Merve DizdarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

El și Merve și-au ținut până acum relația departe de ochii curioșilor, iar pe 9 iunie au decis să-și unească destinele la biroul de căsătorii al districtului Kadıköy din Istanbul, în compania familiei. Seara cei doi au dat o mică petrecere la care au invitat cei mai apropiați prieteni, printre aceștia numărându-se Ezgi Mola și soțul ei, Mustafa Aksakallı, Barış Falay, Gökçe Bahadır și Bige Önal, spun cei de la onedio.com.

Stilistul lui Merve Dizdar pentru ziua nunții a fost Rutkay Öziș, iar rochia de mireasă a fost o creație semnată de Nihan Peker. În perioada următoare proaspăt însurățeii vor pleca în luna de miere în Japonia, conform ntv.com.tr.

Merve a debutat în televiziune în 2010, odată cu serialul “Kavak Yelleri”, iar ulterior a jucat în diferite producții tv (printre ele și câteva văzute și la noi: “Patria mea ești tu!”, “Destăinuiri”, “Doctorul Minune”), în lungmetraje, dar și în piese de teatru. La Netflix ea poate fi văzută în pelicula romantică “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” (“Have You Ever Seen Fireflies?”), dar și în serialul “The Life and Movies of Erşan Kuneri” (care va avea și sezonul al doilea).

Pelicula din 2023, “Prin ierburi uscate” (“About Dry Grasses”/ “Kuru Otlar Üstüne”), a lui Nuri Bilge Ceylan, i-a adus premiul pentru “Cea mai bună actriță” la Festivalul de Film de la Cannes.

Cel mai recent proiect tv al ei este serialul “Ömer”, care s-a terminat la turci pe 6 mai, după două sezoane și în care a jucat alături de Gökçe Bahadır.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton