Homepage  / Vedete străine

Meniul de Crăciun în familia lui George Clooney. Ce spune actorul despre soția sa, Amal. „Mai bine mă ocup eu de gătit”

Meniul de Crăciun în familia lui George Clooney. Ce spune actorul despre soția sa, Amal. „Mai bine mă ocup eu de gătit”
5

de Cătălina Matei,

Prezenți la premiera filmului „The Boys In The Boat”, George și Amal Clooney au fost în centru atenției atât prin look cât și prin declarații. Mai ales că actorul, care semnează și regia producției, a făcut mai multe dezvăluiri legate de familia lor. Printre ele... și cine este cel care gătește în casă.

George Clooney semnează regia filmului „The Boys In The Boat” și este prezent la toate premierele din principalele orașe ale lumii. Nu singur, bineînțeles, ci alături de frumoasa sa soție, Amal Clooney, renumita avocată specializată în Drepturile omului. De curând, cei doi au strălucit pe covorul roșu din Los Angeles.

De altfel, George Clooney este tare mândru de acitivitatea profesională a soției sale. Mai puțin de competențele lui Amal… în bucătărie. Într-un interviu pentru Extra TV, celebrul actor în vârstă de 62 de ani a dat din casă.

Mai precis, George i-a povestit reporterului că el este cel care gătește în casă și că este mai bine pentru întreaga familie dacă soția sa nu s-a ocupat de gătit.

Soția mea este un avocat strălucit – ea este unul dintre marii susținători ai lumii; se confruntă cu ISIS și toate aceste lucruri – dar mai bine mă ocup eu de gătit, altfel vom muri cu toții”, a povestit glumind George Clooney.

Première du film The Boys in The Boat à Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce gătește George Clooney de Crăciun

În același interviu, actorul premiat cu Oscar în 2005, pentru rolul său secundar din „Syriana”, a dezvăluit și ce va pregăti special pentru masa de Crăciun, anul acesta. Și anume… curcan la cuptor. „E greu să găsești unul bun, dar eu l-am găsit, așa că vom avea curcan de Crăciun”, a mai spus George Clooney.

Totodată, actorul a dezvăluit că gemenii săi și ai lui Amal Clooney, în vârstă de 6 ani acum, nu știu ce înseamnă noțiunea de celebritate. Mai exact, Ella și Alexander nu știu că părinții lor sunt faimoși.

Într-o zi, la școală, unul dintre copii i-a spus fiului meu că tatăl lui e faimos. Iar băiatul meu m-a întrebat: Tata, ce este acela faimos?. Nu, nu cunosc deloc acest concept. Ceea ce este grozav”, a mai precizat Clooney.

George Clooney, glume pe seama lui Brad Pitt

Se pare că în seara de 11 decembrie, când George Clooney a participat la premiera filmului său de la Los Angeles, „The Boys In The Boat”, celebrul actor a fost pus pe glume nu doar la adresa soției sale, ci și în ce-l privește pe bunul său prieten Brad Pitt.

George Clooney a povestit câteva din farsele pe care i le-a făcut lui Pitt, în timp ce se aflau împreună pe platourile de filmare. „Pitt e un tip drăguț. Nu știu dacă l-ai văzut de aproape în ultima vreme. Nu arată prea bine, dar cu machiaj și efecte vizuale, reușim să-l salvăm”, a declarat Clooney.

În același timp, nici Brad Pitt nu se lasă mai prejos. „Poate că farsele mele durează o veșnicie, dar farsele lui te taie până la os. Chiar rănesc. Nu mai pot merge în orașul meu natal după ce mi-a făcut o farsă. Sunt trucuri murdare, murdare”, a completat amuzat actorul.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton