; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Memorie perfectă”, serialul AXN cu o poveste specială

10 November 2011

Cunoscută din serialul „Taxi', actrița Marilu Henner va apărea într-un episod din „Unforgettable'/ „Memorie perfectă', serial difuzat începând de astăzi și de postul AXN, de la ora 22.10. Marilu Henner va juca rolul mătușii actriței principale din serial, care suferă de Alzheimer și care, ca o ironie a sorții, nu își poate aduce aminte ce s-a întâmplat în urmă cu câteva ore.

Serialul „Memorie perfectă' se bazează pe povestea unei polițiste, care suferă de o afecțiune rară datorită căreia nu poate uita nimic din ce a trăit. Este mai puțin cunoscut însă că boala există cu adevărat, se numește „Highly Superior Autobiographical Memory' (HSAM) și este chiar o problemă cu care se luptă Marilu Henner.

Ciudata boală îi permite să își amintească fiecare detaliu din viața ei, de la oamenii pe care i-a cunoscut, unde a mers la cumpărături, ce a cumpărat sau în ce zi din săptămâna a luat un anumit obiect. Numai șase oameni din întreaga lume par să aibă această boală.

Cum a ajuns să dea sfaturi scenariștilor

Anul trecut, Marilu Henner a apărut într-un documentar referitor la memoria ei „perfectă'. Curând, a auzit că va fi creat un serial bazat pe povestea ei, având-o în rolul principal pe Poppy Montgomery.

„Ei (CBS, n.r.) a luat povestea și au spus că va fi un show minunat acum că oamenii știu despre ce e vorba', a spus Henner, citată de National Enquirer.

Henner a fost rugată să dea sfaturi scenariștilor care lucrează la „Memorie perfectă', cu atât mai mult cu cât acum scrie o carte referitor la memoria ei fotografică.

„Am șansa să vorbesc cu scenariștii și să le dau idei, să citesc toate scenariile', a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare