; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_300114_Vacanta Mare_0644

Membrii Vacanța Mare, invitații lui Cătălin Măruță în această după-amiază

30 May 2014

Astăzi, 30 mai, de la ora 16:00, în cadrul ediției speciale „La Măruță', Cătălin îi provoacă pe telespectatori să-și aducă aminte de Vacanța Mare. În platoul emisiunii vor veni Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_300114_Vacanta Mare_0644

Cei doi actori vor reedita cele mai amuzante momente din show-urile Vacanța Mare și vor readuce la viață personaje legendare precum cuplul savuros Leana și Costel sau eternul și fascinantul Garcea, polițistul rutier incult și neprietenos.

Show-ul de vineri cu Vacanța Mare promite momente pline de amuzament și improvizație, alături de care telespectatorii își vor reaminti cu plăcere replici celebre și vor revedea imagini din cele mai bune spectacole ale grupului umoristic.

În timpul colaborării cu PRO TV, grupul Vacanța Mare a realizat și două filme de lung metraj, Trei frați de belea' și Garcea și Oltenii', ultimul deținând recordul pentru cel mai vizionat film de după 90.

Pe lângă personajele Garcea, Leana și Costel, actorii Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au mai interpretat și alte roluri celebre. Un exemplu sunt personajele Boier Moftea și Vodă, care întruchipează imaginea ironică a domnitorului Ștefan cel Mare și a unuia dintre boierii săi, Moflea, sau Ungurul și Ardeleanul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare