; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gasca 2

Membrii LaLa Band au sărbătorit 3 ani printr-o escapadă la Bran

03 March 2014

Membrii LaLa Band, trupa vedetă din telenovela muzicală O nouă viaţă', difuzată de luni până joi, de la 20.30, la Acasă,  au sărbătorit 3 ani de la înfiinţare printr-o escapadă la Bran.

[Not a valid template]

Au vizitat Castelul Bran, s-au plimbat prin Braşov, s-au dat cu tiroliana, au depănat amintiri şi s-au bucurat intens de fiecare moment petrecut împreună.

Am avut parte de un weekend fermecător alături de toţi colegii din LaLa, in una dintre cele mai frumoase zone montane din România. Ne-am distrat, am povestit, am râs, am cântat şi ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută împreună. Au trecut atât de repede, dar atât de frumos cei 3 ani de LaLa Band…', spun Criss şi Vlad.

Mi-era dor de timpul petrecut alături de colegii mei de trupă. Cele 3 zile în care am stat la Bran s-au scurs fără să îmi dau seama. Ne-am adus aminte de perioada copilăriei, am vizitat Castelul Bran, am făcut multe poze, seară karaoke…', spune Alina.

M-am relaxat cu dragii mei prieteni, ne-am adus aminte de începuturi', dezvăluie Sore.

A fost ca un citybreak LaLa, am vizitat Castelul Bran şi Peştera Valea Cetăţii din Râşnov', spune Alexia.

A fost foarte frumos la Bran… Aveam nevoie de o gură de aer proaspăt şi îmi era tare dor de o plecare LaLa!', spune Ana Baniciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare