; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Melody Thomas Scott („Tânăr și neliniștit”) face confesiuni dureroase în noua ei carte

Melody Thomas Scott („Tânăr și neliniștit”) face confesiuni dureroase în noua ei carte

11 August 2020

Actrița Melody Thomas Scott (64 de ani), interpreta lui Nikki în serialul „Tânăr și neliniștit', povestește în noua ei carte autobiografică („Always Young & Restless: My Life On and Off America’s #1 Daytime Drama'), recent apărută, că familia ei și faptul că a devenit mamă au ajutat-o să se vindece traumele din copilărie. Aceasta a dezvăluit că a fost traumatizată de bunica ei și că a fost abuzată sexual de mai mulți bărbați.

Sunt convinsă că mulți oameni vor fi șocați să afle că am un asemenea trecut. M-au văzut timp de 41 de ani și poate cred că eu sunt personajul meu Nikki Newman și că viața mea e perfectă. Dar cred că va avea un impact și mai mare asupra lor să înțeleagă că asemenea lucruri li se pot întâmpla oricui', spune actrița.

Melody Thomas Scott mărturisește că propria familie a ajutat-o să treacă peste dramele trecutului. „Am putut să cresc un copil într-o manieră în care eu nu am fost crescută', spune ea. „Am avut șansa de a corecta foarte multe lucruri care au mers prost în copilăria mea. În mod intenționat am ales exact deciziile opuse celor care au fost luate pentru mine', a povestit actrița care are două fete mari.

Primul episod nou al serialului „Tânăr și neliniștit', aflat în pauză de filmări luni de zile din cauza pandemiei, a fost programat la americani pentru 10 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare