; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mellina va lansa o piesă compusă în timpul Survivor România. Protagoniști, Războinicii

Mellina va lansa o piesă compusă în timpul „Survivor România”. Protagoniști, Războinicii

27 May 2021

Mellina, una dintre fostele concurente din emisiunea „Survivor România', a fost eliminată din competiție în urmă cu câteva săptămâni. Artista a făcut parte din echipa Războinicilor.

Ajunsă înapoi în România, interpreta nu a așteptat prea mult și a intrat în studioul de înregistrări, scrie libertatea.ro. Prima piesă pe care o va lansa se cheamă „Mama Juana', iar filmările vor fi unele deosebite pentru fanii „Survivor': în clip vor apărea aproape toți războinicii.

„Furnicuțelor, fanii războinici, să știți că luni o să filmăm clip la noul meu single în care o să apară aproape toți războinicii. Pentru că o parte din ei sunt încă în junglă, o să filmăm clip la o piesă care se numește «Mama Juana», pe care am compus-o fix acolo pe insula războinicilor.

Le-am promis colegilor mei de la războinici că o să facem așa o întâlnire în clip și lăsăm toate supărările în spate și… rămânem oameni. Să ne simțim bine și ne dăm seama că această experiență ne-a hrănit pe toți de acolo de la războinici',  a povestit Mellina pe contul ei de Instagram.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare