; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mellina și Musty, apariție surprinzătoare după eliminarea de la „Survivor România”. „Am venit să recunoaștem”

Mellina și Musty, apariție surprinzătoare după eliminarea de la „Survivor România”. „Am venit să recunoaștem”

10 May 2021

Multe zvonuri au circulat în mediul online despre Mellina și Musty. Cei doi au fost coechipieri în echipa Războinicilor, însă se cunoșteau cu mult înainte de participarea în cadrul competiției de la Kanal D.

Mellina și Musty s-au apropiat foarte mult în timpul show-ului „Survivor România', iar publicul și chiar colegii din competiție au crezut că povestea dintre cei doi se va încheia cu o frumoasă poveste de dragoste. 
În realitate, cei doi se cunoșteau de mai mult timp, artista fiind bună prietenă și cu Kamara, fratele lui Musty. Invitați în cadrul emisiunii „Teo Show', de la Kanal D, cei doi au avut un schimb de replici savuros.
Mai în glumă, mai în serios, aceștia au făcut declarații surprinzătoare despre relația lor. La final, aceștia au ținut să precizeze că sunt doar foarte buni prieteni.

 

 Vezi galeria foto >

 

Melina: „Am venit să recunoaștem.. .am venit să vorbim despre relația noastră. Adevărul despre relația Mellinei cu Musty'

Musty: „Și de fapt…Melli e a treia nevastă'

Mellina: „Da, nu, chiar mă simt foarte jignită, eu credeam că sunt prima'

Musty: „Suntem foarte buni prieteni, o iubesc foarte foarte mult, dar pentru mine e ca o soră. La început nu prea o suportam'. 

Mellina: „Am început să vedem că rezonăm cu anumite lucruri. El pentru mine a fost un frate mai mare, căruia puteam să-i spun emoțiile mele'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare