; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mellina recunoaște cu ce probleme de sănătate se luptă după Survivor România 2021 (1)

Mellina recunoaște: cu ce probleme de sănătate a rămas după „Survivor România 2021”

23 April 2021

Mellina a rezistat doar trei luni în competiția din Republica Dominicană. Cântăreața, pe numele ei real Mădălina Dumitru, a plecat din „Survivor România' 2021 pe 11 aprilie, după ce a fost eliminată prin votul publicului.

La început, după ce a intrat în competiția din show-ul difuzat de Kanal D, Mellina (34 de ani) a fost una dintre sportivele care reușea să iasă des învingătoare pe trasee. Câteva luni mai târziu, după ce a avut o cădere psihică și a devenit apatică, Mellina a realizat că a obosit și voia să se întoarcă în România, scrie Click.ro.

 Vezi galeria foto >

„Pentru mine a fost o uzură psihică, dar mai ales emoțională, cauzată de  cele trei luni de zile de stat în jungla dominicană. Poți rezista o lună, chiar două, dar de la un punct încolo rămâi fără resurse și fizice, dar mai ales emoționale', a declarat Mellina după ieșirea din competiția „Survivor România'.

Totodată, se vedea cu ochiul liber că atât Mellina, cât și Elena Marin și-au schimbat fizionomia pe parcursul concursului. Cele două s-au umflat la față, iar de vină erau unele dereglări hormonale, scrie sursa citată.

„Din fericire nu am avut probleme de sănătate. Singurele probleme pe care le-am avut au fost dereglările hormonale. M-am umflat foarte mult într-un timp foarte scurt', a spus fosta concurentă de la „Survivor'.

Mellina a recunoscut, după revenirea în țară, că „Survivor' a fost o experiență grea, „nebună, frumoasă, minunată, în care am trăit lucruri pe care nu le voi mai experimenta vreodată'.

„Am învățat foarte multe lecții de viață și să-mi prețuiesc familia și prietenii, dar, mai ales, viața pe care o am acasă. Aș spune tuturor că suntem binecuvântați pentru că avem tot ceea ce ne trebuie acasă și uneori ne este rău de prea mult bine și avem probleme care de fapt nu există. M-am bucurat de toate traseele de la „Survivor România' și sunt cea mai norocoasă ființă de pe pământ, pentru că am avut ocazia să le parcurg, să le duc la bun sfârșit și să aduc puncte importante echipei mele', a mai spus cântăreața.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare