Homepage  / Vedete româneşti

Mellina are probleme serioase de sănătate. Fosta concurentă de la „Survivor România” a povestit prin ce trece

Mellina are probleme serioase de sănătate. Fosta concurentă de la „Survivor România” a povestit prin ce trece
13

de Roxana Mirea,

Mellina, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil” și „Suvivor România”, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a povestit prin ce trece și a mărturisit că a ajuns să facă și terapie din cauza emoțiilor din toată această perioadă de coșmar.  

Mellina se confruntă cu probleme serioase de sănătate 

Mellina are probleme se sănătate și le-a povestit fanilor ei despre drama prin care trece. Fosta concurentă de la „Suvivor România” a mers la mai mulți medici pentru a afla un diagnostic exact. 

După luni de simptome greu de suportat, vizite la vreo 10 doctori, analize și RMN – uri și toată lumea îmi zice că n-am nimic… maxim o inflamație pelviană…M-am gândit, vă dați seama, că poate sunt nebună și îmi induc singură simptomatologia…Incertitudinea asta te obosește și psihic și așa am dezvoltat o anxietate puternică pe care o tratez”, a început să povestească Mellina care a ajuns între timp să facă și terapie, potrivit click.ro. 

Dar, nu mă las! O să fac ce ține de mine și ce pot până la găsirea unui tratament potrivit. M-am apucat și de terapie care mă ajută foarte mult și vă recomand și vouă și de meditație Vipassana (am văzut la Zaiafet) și un pic mă mai liniștește. Știu că sunteți mai mulți în situația asta. Așa că, capul sus și curaj!”,  mai completat cântăreața, destul de îngrijorată. 

mellina-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce problemă de sănătate are Mellina 

Mellina a dezvăluit pe Instagram că are o inflamație pelviană, însă investigațiile continuă.  

Ca idee, am o inflamație pelviană, încă suntem în investigații, mă simt mult mai bine, mi-am schimbat tratamentul. Încă vrem să vedem ce am, o să am un RMN cu protocol de endometrioză, foarte mulți mi-au scris de chestia asta și deja era luat în calcul și eu cred că o să fie ok. Mi s-a spus foarte clar că nu este nimic grav, că într-adevăr simptomatologia este oribilă și că mulți oameni au aceste simptome, că este un tratament de lungă durată dar că nu este nimic grav. Nu se moare din asta, toți mi-au zis să mă calmez și m-am mai liniștit”, mai povestește artista. 

Am fost foarte surprinsă de cât de mulți oameni mi-au scris, că vă confruntați cu o problemă similară, eu încă nu am găsit soluția, sunt încă în investigații! Vă mulțumesc pentru toate sugestiile. Din păcate această condiție pe care o am acum, în afară faptului că te doare și că te ustură îți distruge și echilibrul emoțional, adică atacuri de panică, de anxietate și acum ceea ce nu am avut până acum în viața mea și am făcut multe  tâmpenii și multe chestii și trebuie să lupt cu atacurile de panică și anxietate care odată ce apar, e foarte greu să le manageriezi”, mai adaugă Mellina.  

„Am fost și la psihiatru, am început și terapia” 

Mellina este determinată să afle exact ce are, așa că a apelat la ajutorul mai multor specialiști. Spune că a mers și la psihiatru din cauza problemelor emoționale care au apărut pe fondul acestei perioade din viața ei.  

„De aceea am fost și la psihiatru, am început și terapia. Încerc să le fac pe toate ca să îmi revin și să trec peste acest hop din viața mea! După un an jumate în care nu am mai compus, m-am apucat și de compus și avem câteva piese drăguțe, o să merg și la studio. Toată familia și prietenii mei mă susțin și sunt alături de mine. Sunt un om super norocos din punctul ăsta de vedere”, a mai împărtășit Mellina. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton