Homepage  / Vedete româneşti

Mellina, fostă concurentă Survivor, a ajuns la capătul puterilor. Medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic: „Sunt așa de o lună de zile”

Mellina, fostă concurentă Survivor, a ajuns la capătul puterilor. Medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic: „Sunt așa de o lună de zile”
11

de Cristina Țapu,

Mellina, fostă concurentă „Survivor România” trece prin momente cumplite. De aproape o lună se confruntă cu dureri insuportabile, petrece ore întregi în spitale, însă medicii nu reușesc să depisteze care este cauza problemelor sale de sănătate.

Mellina a ajuns la capătul puternilor din cauza problemelor de sănătate

Mellina, fostă Războinică de la „Survivor România”, a povestit fanilor despre situația critică pe care nu o poate depăși. Fosta concurentă se confruntă cu dureri în zona inferioară a abdomenului, iar medicii nu au reușit să-i ofere un diagnostic. Durerea persistă de aproximativ o lună, iar Mellina nu se poate odihni din cauza aceasta.

mellina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Vă scriu de la Urgență pentru că sunt disperată. Mă confrunt cu o simptomatologie greu de suportat de ceva timp și nimeni nu știe ce am. Medicii îmi spun că nu au ce să îmi facă.

Îmi dau doar calmante care nu își fac efectul. Nu mai dorm de vreo 5 zile. Simptomatologia este durere și usturime în partea de jos a abdomenului. Dacă este vreun doctor care îmi poate recomanda unde m-aș putea interna, ce aș putea face… mă plimb de luni întregi de la Urgență, la Ginecologie, la Urologie… niciun tratament de până acum nu a avut efect. Sănătate tuturor!”, a scris Mellina, pe contul personal de Instagram.

Medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic

Fosta concurentă a subliniat că de cinci zile nu reușește să se odihnească și este speriată din cauza faptului că medicii nu o tratează, ci doar îi oferă calmante și soluții temporare.

Durerea revine, iar Mellina a ajuns la capătul puterilor. În ciuda faptului că toate analizele au rezultate bune, starea de sănătate a concurentei pare să se deterioreze de la o zi la alta, iar Mellina speră să primească un diagnostic concret curând.

„Sunt nedormită de 5 zile, noaptea nu pot să dorm de la usturime și durere din partea de jos a abdomenului nimeni nu vrea să mă interneze. Toți îmi spun că nu am nimic. Abia am ajuns de la Urgențe, mi-au făcut niște calmante. Speram măcar să găsească o bacterie, să știu că am ce să tratez…„Sunt așa cam de o lună de zile. Toți medicii îmi spun că nu am nimic și că nu mă pot interna pentru că nu îmi iese nimic la analizele de sânge. Leucocitele sunt bune, urina e bună, nu știu”, a completat fosta concurentă.

Sursă foto: Instagram Mellina

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton