; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20150208_zaf_n08_066.jpg

Melissa Rivers va fi una dintre gazdele emisiunii E! „Fashion Police”

23 June 2015

Melissa Rivers va fi una dintre gazdele emisiunii E! „Fashion Police', care revine pe micul ecran la începutul lunii septembrie. Rivers va apărea alături de gazdele deja cunoscute, Giuliana Rancic şi Brad Goreski, şi va fi în continuare producător executiv al emisiunii.

„Fashion Police' revine cu şase episoade centrate pe unele dintre cele mai importante evenimente din lumea modei şi a culturii pop, acoperind şi premiile MTV Video Music Awards. 

Grammy Awards 2015 - ARRIVALS
 
„Ca producător executiv încă de la început, Melissa a ajutat la transformarea show-ului în emisiunea iconică în care moda şi comedia se amestecă', a spus Jeff Olde, vice-preşedinte executiv al diviziei Programe şi Dezvoltare la E!.
 
„Sunt foarte încântată că mi s-a oferit şansa de a-mi continua colaborarea cu familia mea Fashion Police de la E!', a spus Rivers.  
Fashion_Police_Logo
 
Realizările profesionale ale Melissei sunt numeroase şi pline de inspiraţie. Alături de mama ei, Joan Rivers, a creat franciza-fenomen a covorului roşu şi a apărut în patru sezoane din reality show-ul de succes marca Wetv Joan & Melissa: Joan Knows Best? La începutul acestui an, Melissa s-a ocupat de seria de interviuri speciale A Conversation With, pentru Entertainment Tonight.  Rivers este un speaker de succes şi autoarea bestseller-ului New York Times The Book of Joan: Tales of Mirth, Mischief, and Manipulation (publicată de Crown Archetype), lansată în mai 2015. Melissa face parte din consiliul de administraţie al „Gods Love We Deliver' şi este purtător de cuvânt pentru Our House Grief Center din Los Angeles. Rivers locuieşte la Los Angeles, cu băiatul ei, Cooper, şi cei doi câini ai lor. 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare