; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Celebrities Visit SiriusXM   April 4, 2016

Melissa McCarthy și soțul ei vor juca în noul sitcom „God’s Favorite Idiot”, produs de Netflix

02 December 2020

Melissa McCarthy (50 de ani) și soțul ei, Ben Falcone (47 de ani), vor juca în noul sitcom „God’s Favorite Idiot', produs de Netflix, informează dailymail.co.uk. 

 

Cei doi actori au colaborat recent la noua comedie cu supereroine „Thunder Force' (aflată în post-producție), scrisă și regizată de Ben Falcone și produsă tot de Netflix, în care Melissa McCarthy joacă alături de Octavia Spencer și Melissa Leo. 

După marele succes „Domnișoare de onoare' (2011), în care actrița a avut un rol principal, iar el unul de mai mică întindere, Melissa McCarthy și Ben Falcone au mai jucat împreună în comediile „Tammy' (2014), „The Boss' (2016), „The Life Of The Party' (2018), toate scrise de amândoi și regizate de Falcone, dar și în drama „Mă poți ierta vreodată?', din 2018, care i-a adus Melissei nominalizarea la Oscar pentru cel mai bun rol principal feminin. 

 

Ei au jucat recent și în comedia „Superintelligence' (2020), lansată săptămâna trecută de HBO Max și regizată de Ben Falcone, din distribuția căreia mai fac parte Bobby Cannavale, Octavia Spencer, James Corden și Rachel Ticotin. 

 

Primul sezon al noului sitcom cu ei doi, „God’s Favorite Idiot', va avea șaisprezece episoade, iar Ben Falcone va juca dublul rol al lui Clark Thompson, un tehnician care este și trimisul lui Dumnezeu pe Pământ și care se implică într-o relație la locul de muncă. 

Melissa McCarthy și Ben Falcone s-au căsătorit în 2005, iar anul acesta, la a 15-a aniversare, actrița a declarat că soțul ei este „cel mai amabil, cel mai amuzant, dar și cel mai neobișnuit' bărbat pe care l-a întâlnit. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare