Homepage  / Vedete străine

Melisa Aslı Pamuk a publicat primele poze de la nuntă. Ce rochie de mireasă a purtat actrița din „Pe mâini bune 2” de pe Netflix

Melisa Aslı Pamuk a publicat primele poze de la nuntă. Ce rochie de mireasă a purtat actrița din „Pe mâini bune 2” de pe Netflix
7

de Anda Dincă,

Frumoasa turcoaică Melisa Aslı Pamuk s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Yusuf Yazıcı, în luna mai la Paris, însă abia acum a urcat poze de la nunta ei.

Fotografiile de la fericitul eveniment au fost puse pe contul ei de Instagram și imediat site-urile turcești, printre care și birsenaltuntas.com, au ales să le distribuie. Melisa Aslı Pamuk nu doar că a făcut publică vestea că s-a căsătorit, dar și-a schimbat și numele de familie pe rețelele de socializare, ea numindu-se acum Melisa Aslı Yazıcı.

Yusuf Yazıcı, proaspătul ei soț, este un fotbalist profesionist în vârstă de 27 de ani, care joacă în prezent pentru Lille, una dintre echipele din Ligue 1, și care a făcut parte din Echipa Națională a Turciei la Euro 2024. El și Melisa s-au îndrăgostit în vara lui 2023, în timpul unei vacanțe la Çeşme, Turcia, iar de dragul relației actrița s-a mutat anul trecut în capitala Franței luând și o pauză de la actorie. Fotografiile sale de la nuntă au fost realizate de Karl Dagher, pe care l-a cunoscut la Săptămâna Modei de la Paris. Primul eveniment la care cei doi au participat în calitate de soț și soție a fost Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

Melisa Aslı PamukIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Drama romantică de la Netflix “Pe mâini bune 2” (“Sen Büyümeye Bak”), în care apare Melisa, este continuarea celei din 2022, “Pe mâini bune” („Sen Yaşamaya Bak”). În filmul de anul acesta Melisa face pereche cu actorul Kaan Urgancioglu, alături de care a mai jucat în serialul-fenomen “Dragoste infinită” (“Kara Sevda”, 2015-2017).

Melisa Aslı s-a născut în urmă cu 33 de ani în Olanda, iar în 2011 a fost desemnată Miss Turcia. După o carieră în modelling, ea luat cursuri de actorie debutând în televiziune cu un rol în serialul “Yer Gök Aşk” (2010-2013). Pe micile noastre ecrane ea a mai apărut și în “Destăinuiri”, “La răscruce” și “În dragoste și în război”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton