; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Melanie griffith va juca in serialul the path

Melanie Griffith revine pe micile ecrane. Actrița va juca în serialul „The Path”

21 December 2016

Actriţa americană Melanie Griffith (59 de ani) va juca în sezonul doi al serialului Hulu „The Path', informează „Variety'. Producţia a debutat pe serviciul de streaming online anul acesta, în luna martie, şi va continua cu sezonul 2 în ianuarie 2017, la americani.

În centrul scenariului stă un cult religios fictiv, numit Meyerism, conturat în jurul liderului neoficial Cal Roberts (Hugh Dancy, din „Hannibal').

Protagonist este Eddie Lane (Aaron Paul, din „Breaking Bad'), un bărbat din New York care este membru al cultului alături de soţia lui, Sarah (Michelle Monaghan). Dar când revine dintr-o excursie spirituală în Peru, bărbatul începe să se îndoiască de adevărurile Mişcării Meyeriste, în care crezuse orbeşte până atunci.

Ce rol a primit Melanie Griffith în noul serial „The Path'

Melanie Griffith va juca rolul mamei unui personaj nou, Noa (Britne Oldford), care este şi un nume important în industria muzicală, la care Cal apelează în scop propriu.

Aceasta va marca întoarcerea actriţei Melanie Griffith la seriale, după apariţia în „Hawaii 5.0' (2014 – 2016). În plus, blonda a mai apărut, de-a lungul anilor, în seriale TV ca „Raising Hope' (2012) şi „Twins' (2005 – 2006).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Melanie Griffith primeşte ditamai pensia alimentară

Melanie Griffith nu vrea să-și vadă fiica în „Fifty Shades of Grey'

Melanie Griffith se bucură de libertate

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare