; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Melania Medeleanu

Melania Medeleanu prezintă „Focus din Inima României”, de azi, la Prima TV

12 January 2015

Începând de astăzi, în grila Prima TV îşi face loc un nou jurnal de ştiri, „Focus din Inima României'. Emisiunea, difuzată de luni până joi, de la ora 23:00, este prezentată de Melania Medeleanu şi aduce informaţiile zilei, dar şi poveşti ale unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, potrivit unui comunicat al televiziunii, scrie Paginademedia.ro.

Melania Medeleanu

Realizat după un format olandez, programul de știri își propune să difuzeze, pe lângă știri și informații de actualitate, reportaje și materiale despre români de succes, povești de viață, oameni cu realizări profesionale.

Focus din Inima României este al treilea jurnal al zilei la Prima TV. Pe lângă această ediţie, programată la ora 23:00, în grila postului de televiziune se află jurnalul de la ora 16:30, prezentat de Livia Graur, precum şi cel de la ora 18:00, adus de Andreea Fried.

„Prima TV revine cu un jurnal de seară destinat celor care îşi doresc să vadă ştirile zilei, dar ajung târziu în faţa televizoarelor', spune Melania Medeleanu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare