; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Melania Medeleanu

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare TV a făcut prima declarație

28 December 2018

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare a știrilor de la Prima Tv va deveni mămică pentru prima oară chiar în preajma Crăciunului. 

Melania Medeleanu este însărcinată în nouă luni, însă a decis să păstreze secretul și să-și ascundă sarcina de ochii curioșilor. O fire discreta din fire, vestea a fost dată chiar de fosta prezentatoare TV pe pagina sa de Facebook și a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea:

 „Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și adesea foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viața care începe dincolo de ușa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țin viața privată departe de ochii publicului, să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă persoană publică', aș vrea, și cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în aceastî perioadî de maximî vulnerabilitate, cu încărcătură emoțională uriașă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi și griji, voi primi cel mai frumos, cel mai așteptat dar al vieții mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă multumesc pentru înțelegere și discreție.' – a fost mesajul scris de Melania Medeleanu pe contul său de Fcaebook. 

La sfarsitul lui 2010, Melania Medeleanu isi anunta retragerea din televiziune, iar ultimul său job a fost la Prima TV unde a prezentat jurnaul de ştiri „Focus din inima României‘.

Ulterior, aceasta s-a dedicat Asociatiei MagiCAMP este o tabără dedicata copiilor bolnavi de cancer, Melania fiind fondatoarea acesteia. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare