Homepage  / Filme Online / Seriale americane

Mel Gibson va fi vedeta serialului „The Continental”, prequel-ul seriei de filme „John Wick”

Mel Gibson va fi vedeta serialului „The Continental”, prequel-ul seriei de filme „John Wick”

de Mioara Tronaru,

Producătorii serialului „The Continental”, care va explora începuturile filmelor de acțiune „John Wick”, cu Keanu Reeves în rolul titular, au ales actorul care va avea rolul principal: Mel Gibson.

Nu va fi Keanu Reeves, dar va fi o vedetă la fel de puternică. Mel Gibson tocmai a semnat pentru rolul principal din „The Continental”, serialul derivat din saga de acțiune „John Wick”, de la Starz.

În serialul prequel de la „John Wick”, Mel Gibson (65 de ani) va interpreta rolul Cormac, după cum a aflat Deadline, și va fi personajul principal din „The Continental”, difuzat în curând pe Starz.

Mel Gibson… la debut

Superstar al cinema-ului anilor ’80 și icon al filmelor de acțiune („Armă mortală”, „Mad Max…”), Mel Gibson a avut o perioadă mai „secetoasă” în carieră după ce a fost evitat de studiourile hollywoodiene din cauza declarațiilor lui nefericite.

În orice caz, „The Continental” ar putea fi considerat debutul actorului și regizorului dublu oscarizat pe micul ecran. Chiar dacă a apărut în câteva seriale australiene la începuturile carierei sale, iar prin anii 2000, în comedia „Complete Savages” (2004) de la ABC, rolul din „The Continental” va fi primul său rol cu adevărat mare în televiziune.

„The Continental”

Serialul va avea acțiunea plasată în anii ’70, la New York și va urmări aventurile lui Winston Scott (personaj interpretat în seria de filme „John Wick” de Ian McShane). Acum, este un tânăr membru al bandelor care încercă să învețe „meserie”, dar care are și ambiția de a prelua controlul asupra hotelului Continental, locul privilegiat de întâlnire al infractorilor.

Actorul care va interpreta rolul Winston Scott încă nu a fost ales.

Iar relația sa cu personajul Cormac, jucat de Mel Gibson, nu a fost dezvăluită. Cormac ar putea fi mentorul tânărului Winston Scott sau ar putea fi la fel de bine antagonistul.

În orice caz, ceea ce se știe până acum este faptul că „The Continental” va fi o miniserie de numai trei episoade, care ar trebui să intre anul viitor, pe Starz.

Cât despre seria de lungmetraje „John Wick”, al patrulea film al francizei va ajunge pe marile ecrane pe 27 mai 2022.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton