; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mel Gibson şi-a pus averea la adăpost

12 July 2010

Mel Gibson a avut grijă ca fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, să nu se poată atinge de averea sa, estimată la peste 750 de milioane de euro. Aceasta însă nu se lasă.

Actorul este în proces de divorţ cu soţia lui, Robyn, cu care a fost căsătorit 28 de ani şi cu care are 7 copii.

Mel Gibson şi Oksana cu mai bine de cinci luni în urmă, când relaţia lor încă era una fericită.

Fosta iubită a lui Mel Gibson, Oksana Grigorieva, cu care acesta se află într-un război crâncen, a semnat un contract de coabitare anul trecut, în timp ce era gravidă cu fetiţa cuplului, relevă Radar Online. Prin acest act, starul hollywoodian (54 de ani) şi-a pus la adăpost averea, estimată la peste 750 de milioane de euro, Grigorieva neputând cere alte drepturi financiare decât cele prevăzute în document.

În orice caz, contractul stipulează sumele de bani pe care actorul din „Inimă neînfricată' le furnizează pentru creşterea fiicei sale, Lucia, în vârstă de nouă luni. Însă starul, susţine rusoaica Oksana, nu a plătit nimic până în acest moment: „Trebuie să trăiesc de pe urma cărţilor de credit şi să împrumut bani'. În replică, avocatul actorului a susţinut că i-a dat acesteia zeci de mii de dolari şi că totul este o încercare de a stoarce bani de la el.

Contractul de coabitare, un act similar contractului prenupţial, este o înţelegere legală pe care o fac cuplurile care aleg să trăiască împreună, deşi nu sunt căsătorite. Surse apropiate Oksanei susţin că documentul e dovada că Grigorieva nu e interesată de averea lui Mel Gibson, însă fosta iubită a starului pune sub semnul întrebării legalitatea contractului, deoarece, ea susţine că a semnat doar o formă preliminară şi nu a fost de acord cu varianta finală, potrivit căreia i se dădea custodia fetiţei doar în procent de 80%. „Oksana credea că nu e corect sau sigur'.

În orice caz, judecătorii au decis custodia comună a Luciei, aşa că Mel Gibson şi-a văzut fetiţa zilele trecute, chiar dacă relaţiile cu mama copilului sunt inexistente.

Mel Gibson şi Oksana Grigorieva s-au despărţit în aprilie, la cinci luni după naşterea fiicei lor, Lucia. Deşi, iniţial, ambii au pretins că despărţirea a fost amiabilă, recent foştii iubiţi şi-au intentat  reciproc procese, legate de custodia copilului, dar şi pentru a cere ordine de restricţie unul împotriva celuilalt.

De atunci, pe Internet au apărut înregistrări cu certurile celor doi, în care Mel Gibson o jigneşte pe fosta lui iubită, pe care o numeşte „porc în călduri'. „Te îmbraci provocator tot timpul, cu sânii ăştia falşi pe care simţi nevoia să îi tot arăţi. Îţi spun adevărul. Nu îmi place asta. Nu te mai cred. Nu mai am încredere în tine. Ok? O să am grijă de copilul meu, dar pe tine nu te mai vreau', spune starul într-o înregistrare „scursă' pe Internet.

Actorul este în proces de divorţ cu soţia lui, Robyn, cu care a fost căsătorit 28 de ani şi cu care are 7 copii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare