Homepage  / Vedete străine

Mel Gibson, de nerecunoscut în compania iubitei lui cu 34 de ani mai tânără. Cum arată acum actorul

Mel Gibson, de nerecunoscut în compania iubitei lui cu 34 de ani mai tânără. Cum arată acum actorul
9

de Roxana Mirea,

Mel Gibson, în vârstă de 68 de ani, a fost surprins în compania iubitei sale, Rosalind Ross, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au luat cina în oraș la luxosul restaurant Nobu din Malibu. Mel Gibson a afișat un look destul de neîngrijit, care l-a îmbătrânit și mai tare, iar imaginea lui a fost total în contrast cu cea a iubitei lui tinere.

Mel Gibson, surprins în compani iubitei lui

Mel Gibson s-a bucurat de o seară în oraș cu familia sa la Nobu, localul de sushi din Malibu. Starul din „Armă mortală”, în vârstă de 68 de ani, avea un look demn de o zi la plajă, fiind îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți albaștri și o cămașă albă. Fostul star de acțiune purta Crocși negri și avea ochelarii de soare băgați în cămașă, potrivit Daily Mail.

Gibson a fost însoțit de iubita sa, scenarista Rosalind Ross, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au o relție din 2014, când Rosalind avea doar 23 de ani, iar Gibson 58. Ei au împreună un fiu, pe Lars, în vârstă de șapte ani. 

*EXCLUSIVE* Mel Gibson leaves Nobu restaurant with his family after dinner in Malibu, CAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gibson mai are o fiică, pe Lucia, în vârstă de 14 ani, cu fosta iubită Oksana Grigoriev, precum și pe fiica Hannah, în vârstă de 43 de ani, și pe fiii Edward și Christian, în vârstă de 42 de ani, William, în vârstă de 38 de ani, Louis, în vârstă de 35 de ani, Milo, în vârstă de 33 de ani, și Thomas, în vârstă de 25 de ani, cu fosta soție Robyn Moore.   

Între Mel Gibson și iubita lui există o diferență de vârstă de 34 de ani, iar Rosalind este chiar mai tânără decât șase dintre cei nouă copii ai lui Gibson.

Mel Gibson și Rosalind Ross au devenit parteneri în 2014, iar relația s-a dovedit serioasă în ciuda diferenței de vârstă. Actorul a întâlnit-o pe Rosalind, când ea a fost angajată de compania lui de producție pentru a scrie un scenariu. Rosalind este și fostă campioană de echitație. 

Mel Gibson, apariție rarăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

Mel Gibson, prima alegere a lui Luc Besson pentru „Al cincilea element”

Au trecut 27 de ani de la premiera la Cannes a SF-ului „Al cincilea element”, în original „The Fifth Element” (1997). A deținut timp de 16 ani recordul pentru cel mai mare succes al unui film francez la box-office până în 2011, când a fost depășit de „The Intouchables”. O vreme era difuzat pe toate posturile, apoi a dispărut de pe micile ecrane.

Nimeni nu și-l mai poate imagina acum pe Korben Dallas interpretat de alt actor în afară de Bruce Willis, dar pe vremea când încă lucra la proiect, regizorul Luc Besson avea pe altcineva în minte.

De fapt, cineastul francez a început să scrie la scenariu încă din adolescență. Lucra de la 16 ani la el, deși filmul nu a văzut lumina cinematografelor decât când a împlinit 38, aflăm din AllMovie. În povestea originală, acțiunea avea loc în anul 2300 când un neica nimeni, pe nume Zaltman Bleros (care ulterior a devenit Korben Dallas), ajungea la Club Med, de pe planeta Fhloston Paradise din constelația Angel. Și aici o întâlnea pe Leeloo, o „fată de nisip”, incredibil de frumoasă în ciuda faptului că avea peste 2000 de ani.

Între timp, Luc Besson a mai crescut, s-a apucat de filme, a făcut „Le grand bleu” (1988), „Nikita” (1990) și „Léon: The Professional” (1994), dar nu a renunțat la povestea din adolescență și a continuat să o șlefuiască. Iar când a avut totul gata i-a propus rolul principal „vecinului” lui, Mel Gibson.

„A fost prima persoană cu care am vorbit despre film, pentru că biroul lui de la Warner Bros. era lângă al meu. Ne vedeam în fiecare dimineață și mai vorbeam. Îl băteam de fiecare dată la cap și el îmi spunea părerea lui. Cam după trei luni de la propunerea mea, mi-a spus că nu are cum să preia rolul, dar am rămas buni prieteni. După refuzul lui, Bruce Willis a devenit singura opțiune”, a povestit Besson în AlloCiné.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton