; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mel Gibson îi declară război fostei lui iubite

25 June 2010

Actorul Mel Gibson, recent dat în judecată,  a cerut un ordin de restricţie împotriva fostei lui iubite – cu care are o fetiţă de şapte luni  – Oksana Grigorieva, scrie Daily Mail'.

Actorul în vârstă de 54 de ani a depus actele la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles astăzi, însă presa nu a aflat încă detaliile dosarului. Ce se ştie este că starul de la Hollywood a cerut un ordin de restricţie temporar, o audiere în sala de justiţie şi o înfăţişare în legătură cu custodia fetiţei.

Mel Gibson şi iubita lui, mai mică cu 14 ani decât el, s-au despărţit în luna aprilie, Grigorieva declarând atunci că actorul este dragostea vieţii ei şi infirmând orice zvon legat de infidelitate. Ea a mai declarat că avea o relaţie cu starul din Inimă neânfricată' de trei ani, şi nu de un an aşa cum presupunea presa.

Grigorieva mai are un băiat de 13 ani cu fostul star din seria James Bond', Timothy Dalton. La rândul său, Gibson are şapte copii din căsătoria cu fosta lui soţie, Robyn, cu care se află încă în proces de divorţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare