; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mel Gibson e implicat într-un nou scandal antisemit

20 April 2012

Scenaristul Joe Eszterhas şi regizorul Mel Gibson sunt implicaţi în ditamai scandalul, după ce colaborarea lor la pelicula „The Maccabees' a încetat. Vulture.com scrie că Eszterhas i-a dat scenariul în februarie şi de atunci n-a mai auzit nimic de la Gibson, căruia i-a trimis o scrisoare în care îl acuză de antisemitism.

Eszterhas scrie că Gibson a vrut să facă pelicula despre Iuda Macabeul (erou al neamului evreiesc, din secolul I î.Hr.) doar pentru a-şi spăla imaginea şi pentru a-i converti pe evrei la creştinism. El povesteşte că Gibson îi numeşte pe evrei „jidani' care sunt „scăpaţi din cuptoarele naziste' şi că plănuia să o omoare pe fosta lui iubită, Oksana Gregorieva, alături de doi agenţi FBI.

În plus, Eszterhas are o înregistrare audio făcută în decembrie, în casa din Costa Rica a actorului/regizor, în care Gibson înjură monstruos, nemulţumit că nu are încă un scenariu la „The Maccabees'. Înregistrarea a fost făcută de fiul de 15 ani al scenaristului, care a asistat la moment, alături de mama lui, scenaristul Randall Wallace şi iubita acestuia şi un prieten a lui Gibson (Brad Hillstrom).

„De ce dracu nu am un scenariu pentru «The Maccabees»? Ce dracu ai făcut până acum? Eu merg la muncă şi tu eşti plătit! La dracu! Eu câştig bani pentru o târfuliţă murdară care profită de mine! (Oksana Gregorieva – n.r.) Cum fac toţi ceilalţi nemernici! Aşa că grăbeşte-te, dracului!' – i-a strigat Gibson lui Eszterhas, dărâmând obiecte prin casă şi apoi plecând, furios, cu maşina.

Actorul şi regizorul i-a răspuns public lui Eszterhas, pe site-ul deadline.com, că mare parte a acuzaţiilor sunt false, că acesta e furios pentru că Warner Bros. i-a respins scenariul şi că a reacţionat mai violent decât trebuia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare