; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mel B divorţează şi se întoarce în Marea Britanie

31 August 2010

Fosta membră a trupei Spice Girls s-a căsătorit cu producătorul de film Stephen Belafonte în 2007, iar acum se pregăteşte de divorţ, anunţă digitalspy.co.uk.

Informaţiile despre starea cuplului au ajuns la urechile jurnaliştilor americani în momentul în care Stephen Belafonte a început să caute avocaţi din Los Angeles specializaţi în divorţuri.

„S-a terminat. Mel se va întoarce în Marea Britanie în curând – dar eu n-am s-o însoţesc. Am avut nişte probleme în ultima vreme. Nu ştiu ce se întâmplă', a declarat soţul cântăreţei.

Un prieten de-al cântăreţei a explicat: „Nu au mai fost fericiţi de mult timp. Mel B a început discuţiile despre despărţire. Încă vor să vadă dacă îşi pot rezolva problemele'.

„Ea îşi face planuri pentru a se muta înapoi în Marea Britanie. Stephen nu vine cu ea şi a început deja să vorbească cu avocaţii. O parte a problemelor lor de cuplu se reduce la gelozie. Fiecare dintre ei nu e mulţumit când celălalt primeşte atenţie de la alte persoane. Vor mereu să ştie unde este celălalt. A fost problema lor de la început', a mai spus sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare