; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Megxit în varianta de ceară! Figurile lui Harry și Meghan Markle, separate de familia regală

Megxit în varianta de ceară! Figurile lui Harry și Meghan Markle, separate de familia regală

16 May 2021

Efectele ieșirii din familia britanică vor avea ecou mult timp de acum înainte. De această dată, atitudine a luat muzeul Madame Tussauds din Londra, care a hotărât să mute figurile de ceară ale lui Harry și Meghan departe de familia regală britanică.

Figurile de ceară ale celor două celebrități, foste membre ale familiei regale, se află în continuare în muzeul Madame Tussauds din Londra, unul dintre cele mai mari muzee de figurine de ceară din lume.

Prințul Harry și Meghan Markle au decis, în urmă cu mai bine de un an, să se îndepărteze de Familia Regală Marii Britanii, aceștia dorind să devină independenți financiar și nu numai. Cei doi au mărturisit în cadrul interviului oferit lui Oprah că mediul din familie nu era unul potivit pentru viitorul lor și al copiilor lor. 

În urma acestei separări, și cei de la Madame Tussauds au respectat decizia cuplului, mutând figurinele din ceară de lângă restul familiei regale. Astfel familia regală în muzeu este formată acum din Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care a decedat în acest an, pe data de 9 aprilie, și respectiv din Prințul William și soția sa Kate, ducesă de Cambrige, cât și de prințul Charles și soția sa, Camilla.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, trăiesc în prezent în Statele Unite, alături de fiul lor, Archie, în vârstă de doi ani, așteptând sosirea celui de-al doilea copil, o fetiță.

 

Ce s-a întâmplat cu figurile de ceară ale lui Meghan și Harry 

Muzeul Madame Tussauds, cu ocazia redeschiderii acestuia pe data de 17 mai 2021, a făcut câteva schimbări în ceea ce privește amplasarea figurilor de ceară. Mai exact, figurile de ceară ale cuplului Harry-Meghan au fost mutate în zona Hollywood, alături de figurile unor celebrități precum George Clooney, Victoria și David Beckham, Brad Pitt.

Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că aceștia încă sunt cele mai iubite și populare atracții ale muzeului, astfel revedicându-și statutul de favoriți, conform dailymail.com. 

Această schimbare a fost confirmată de Tim Waters, directorul general al Madame Tussauds, care a declarat pentru The Sun că au ales să mute figurinele cuplului, pentru a le evidenția noua poziție pe scena socială, respectiv pentru a le respecta decizia de independență față de Casa Regală.

articol scris de Georgiana-Roxana Crețoiu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare