Homepage  / Vedete / Vedete străine

Meghan și Harry nu au fost primii! Cuplul regal care a fugit din Marea Britanie pentru o carieră la Hollywood

Meghan și Harry nu au fost primii! Cuplul regal care a fugit din Marea Britanie pentru o carieră la Hollywood

de Andra Stana,

Nu doar prințul Harry și Meghan Markle au fugit din Marea Britanie pentru a se stabili în Statele Unite. Un lord englez și soția lui, o cunoscută actriță, au renunțat - o perioadă - la privilegiile aduse de apartenența la familia regală în favoarea unei vieți în SUA. Iată despre cine este vorba și în ce show-uri tv ai văzut-o pe cea comparată acum cu ducesa de Sussex, Meghan Markle.

Lord Frederick Windsor a părăsit Marea Britanie pentru ca soția lui să ajungă la Hollywood

Lordul și Lady Frederick Windsor s-au căsătorit la Palatul Hampton Court în 2009, dar la scurt timp după aceea s-au mutat în însorita Californie. Lord Frederick, în vârstă de 44 de ani, este un analist financiar britanic şi fiul unic al Prințului Michael de Kent, verișor al Reginei Elisabeta a II-a. El s-a căsătorit cu Sophie Winkleman, în vârstă de 42 de ani, o actriță engleză.

Sophie a avut mai multe apariții pe micile ecrane. Ați văzut-o, cel mai probabil, în seriale precum „Two and a Half Men” (a interpretat rolul lui Zoey în sezoanele 9 și 10 ale serialului), „Peep Show”, „Death in Paradise”, „Trust”, „This Is Going To Hurt” și „Sanditon”, scrie express.co.uk.

După nunta lor din septembrie 2009, ea și Frederick s-au mutat în California pentru ca Sophie să se poată concentra pe cariera de actriță.

Sophie și-a făcut un nume atunci când a jucat rolul lui Big Suze în Peep Show, versiunea mai în vârstă a lui Susan din Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea și dulapul. Când ea și Frederick au traversat Atlanticul, a obținut rolul lui Zoey în „Two and a Half Men”/„Doi bărbați și jumătate”.

Lady Frederick Windsor, așa cum este cunoscută oficial, a studiat la Universitatea Cambridge, unde și-a cunoscut viitorul soț regal.

După ce s-au mutat în California, Sophie și Frederick au devenit părinți. Fiica lor, Maud Elizabeth Daphne Marina Windsor, a venit pe lume pe 15 august 2013. Maud a fost botezată la St James’s Palace în luna decembrie a aceluiași an, iar Prințesa Eugenie a fost numită unul dintre nașii ei.

Sophie și-a continuat cariera de actriță, apărând în seriale precum „Hot in Cleveland” și „Milo Murphy’s Law”.

Au renunțat la visul american

Cu toate acestea, în 2016, Lordul și Lady Frederick Windsor s-au întors definitiv la Londra.

Cea de-a doua fiică a lor, Isabella Alexandra May, s-a născut la 16 ianuarie a aceluiași an. Cea mică a fost botezată la Palatul Kensington în iunie 2016. Jamie Oliver, bucătar celebru și prieten apropiat al mamei sale, este unul dintre nașii fetiței.

În prezent, Sophie locuiește în Marea Britanie și a jucat în mai multe seriale de televiziune britanice, cum ar fi „Endeavour”, „Sandition” și „This Is Going to Hurt”. Cel mai recent, a obținut un nou rol interesant în cea de-a doua serie a serialului „Belgravia”, mai scrie sursa citată.

Ea își echilibrează cariera de actriță cu viața în cea mai faimoasă familie din Marea Britanie, alăturându-se de mai multe ori familiei regale la balconul Palatului Buckingham. În iunie 2022, ea a participat la sărbătorirea jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a și apoi, trei luni mai târziu, a fost prezentă la înmormântarea suveranei, la Westminster Abbey.

Cum a fost primită Sophie în familia regală

Sophie a vorbit deschis despre experiența ei în cadrul familiei regale. În timpul unui interviu acordat publicației The Times în 2020, ea a recunoscut că a fost „incredibil de bine primită, cu brațele deschise de către toți. Nu am avut nicio experiență negativă. Regina a fost minunată, Charles a fost minunat.”.

Ea a continuat spunând că familia regală nu a făcut nicio încercare de a-i limita activitățile profesionale: „Nu m-ar fi certat niciodată dacă aș fi vrut să joc vreun rol [picant]. Toată lumea a avut grijă de mine”, a spus ea.

Nu este surprinzător faptul că au fost făcute paralele între soții Windsor și un alt cuplu regal care a părăsit Marea Britanie pentru a-și făuri o nouă viață în California.

În ianuarie 2020, după ce Lordul și Lady Frederick reveniseră deja la Londra, Prințul Harry și soția sa Meghan, Ducesa de Sussex, au anunțat că se vor retrage din funcțiile regale de rang înalt și se vor muta în America de Nord. Până în vara aceluiași an, ducele și ducesa de Sussex au cumpărat o casă în Montecito, un cartier bogat din Santa Barbara, California.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton