; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harrymeghan oct15

Meghan Markle și Prințul Harry vor face o vizită regală în Africa

13 June 2019

Meghan Markle și Prințul Harry își vor face în curând bagajele pentru prima lor vizită regală de când au devenit părinți.

Ducele și Ducesa de Sussex, care au devenit părinții unui băiețel, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, la începutul lunii mai, vor face în curând o vizită regală în Africa.Potrivit People, Meghan, în vârstă de 37 de ani, și Harry, în vârstă de 34 de ani, vor vizita Africa de Sud, Angola și Malawi.

Regretata Prințesă Diana, mama Prințului Harry, a petrecut mult timp în Africa colaborând cu diverse organizații caritabile, iar Harry vrea să îi ducă mai departe munca.

Harry nu a făcut niciodată un secret din faptul că mama lui îi influențează foarte mult viața', a declarat un apropiat al familiei regale pentru publicația britanică Express. „Călătoria lui în Africa are loc într-un moment important pentru el, căci acum și el este părinte'.

În timpul vizitei în Malawi, Meghan și Harry se vor concentra pe organizația caritabilă Sentebale, pe care a înființat-o chiar Prințul Harry. Nu se știe încă dacă și micuțul Archie li se va alătura părinților săi în această călătorie.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare