; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copilul lui meghan markle

Meghan Markle și Prințul Harry și-au botezat fiul. Primele fotografii cu Archie au fost date publicității

06 July 2019

Primul copil al Ducesei Meghan (37 de ani) şi al Prinţului Harry (34 de ani), Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat sâmbătă, 6 iulie. Ducii de Sussex au postat primele imagini de la eveniment. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry au postat pe conturile oficiale din mediul online două imagini de la eveniment.    Micuţul Archie a purtat o ţinută din dantelă şi satin, o reproducere a aceleia îmbrăcate în secolul al XIX-lea de fiica cea mare a Reginei Victoria, pe care au îmbrăcat-o la ceremonia de creştinare mai mulţi copii din familia regală.  

Prima fotografie prezintă un tablou de familie, format din Ducii de Sussex şi micuţul Archie, Prinţul Charles, Camilla Parker, William, Kate, Dora Raglan – mama Ducesei Meghan, Lady Jane Fellowes şi Lady Sarah McCorquodale – surorile Prinţesei Diana.   

Ducesa Meghan a purtat o ţinută albă, iar Kate a optat pentru o ţinută corai pal, la care a asortat un accesoriu roşu pe cap şi pantofi stiletto de aceeaşi culoare. 

„În această dimineaţă, fiul Ducelui şi al Ducesei de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat în Capela privată de la castelul Windsor, într-o ceremonie intimă, oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Ducele şi ducesa de Sussex sunt atât de fericiţi să împărtăşească bucuria acestei zile cu fanii care au dat dovadă de susţinere încă de la naşterea fiului lor. Ei vă mulţumesc pentru cât de bine l-aţi primit pe primul lor copil şi sărbătoresc acest moment special. Înălţimile lor Regale sunt fericite pentru momentele petrecute astăzi alături de familia şi de naşii lui Archie. Fiul lor, Archie, a fost botezat purtând replica rochiei de botez regale care a fost purtată de copiii regali în ultimii 11 ani. Originala rochie de botez regal a fost comandată de Regina Victoria în 1841 şi a fost purtată pentru prima dată de fiica sa cea mai mare. A fost ulterior purtată de mai multe generaţii de botezuri regale, au scris în mediul online Ducele şi Ducesa de Sussex. 

Discreție totală în privința botezului lui Archie

Singurele amănunte au provenit de pe filiera Palatului Buckingham, care a anunțat oficial ziua și locul, însă Meghan Markle și Prințul Harry nu au dat alte amănunte despre botezul lui Archie. Cu toate acestea, încă de la primele ore ale zilei sute de oameni s-au strâns în fața Castelului Windsor, în speranța că vor reuși să-i vadă pe membrii familiei regale britanice.

Harry și Meghan au refuzat să facă publice numele nașilor lui Archie și nu se știe nici care vor fi invitații din afara familiei. Se știe doar că ceremonia a fost una privată, la care au participat membri ai familiei și prieteni apropiați – în jur de 25 de persoane, iar Archie a fost creștinat de către Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Marii absenți au fost Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care, din cauza îndatoririlor oficiale, nu au putut fi prezenți la botezul strănepotului lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare