; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan si harry prince

Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de „viața liniștită” pe care o trăiesc în Canada

06 February 2020

Deși au dorit să se retragă din spațiul public pentru o perioadă, revista People face noi dezvăluiri despre cum trăiește fostul cuplu regal în noua locuință achiziționată recent în Canada. 

 „Ei simt că „s-a ridicat o greutate de pe umerii lor', a declarat o sursă pentru People, referitor la decizia de a renunța la titlurile regale. 

Potrivit publicației, cuplul se bucură acum de o viață liniștită, fără a fi constrânși de protocolul regal. Meghan și Harry se implică în continuare în activități caritabile, iar în timpul liber fac drumeții și petrec timpul alături de fiul lor, Archie.

„Această decizie (de a pleca) îi stresa de mult timp și acum se simt ușurați că au făcut-o. Amândoi iubesc să fie în natură și adoră acest loc. Dacă nu fac yoga și nu gătesc împreună, Harry comandă sandwich-uri la un restaurant local, iar Meghan își plimbă câinele Guy și labradorul adoptat împreună', a povestit aceeași sursă

Pentru liniștea de care se bucură acum, Meghan și Harry au fost nevoiți să facă sacrificii importante. Cei doi nu mai pot folosi titlul de Altețe Regale, iar Ducele de Sussex a pierdut funcția de ambasador al Commonwealth. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu pare deranjat de acest lucru. „Lui Harry nu îi pasă de titluri. Nu îl interesează, niciodată nu l-a interesat', a declarat o altă sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare