; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PrinceHarryandMeghan

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în SUA!

27 March 2020

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au părăsit definitiv Canada, unde locuiau din noiembrie, și s-au stabilit în Los Angeles, au dezvăluit surse din anturajul Casei Regale, pentru The Sun.

Ducii de Sussex, care au renunțat în ianuarie la statutul de membri seniori ai Casei Regale Britanice, ar fi luat un avion privat săptămâna trecută cu destinația Los Angeles. Ei locuiau, din noiembrie, alături de fiul lor Archie, într-o vilă de lux în Insula Vancouver, al cărei proprietar a rămas necunoscut.

Cuplul și-ar fi stabilit reședința aproape de Hollywood, tabloidul britanic sugerând că ar fi ales zona Beverly Hills. „Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din  motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici', susțin sursele citate. 

PageSix anunțase acum o săptămână că Harry și Meghan au pus ochii pe Los Angeles, orașul în care ea a crescut și unde au o mulțime de prieteni cu greutate, precum Oprah Winfrey sau James Corden. 

Prințul Harry ține legătura constant cu tatăl său, Prințul Charles, infectat cu coronavirus, dar nu numai. „Meghan a spus apropiaților că Harry vorbește cu Regina Elisabeta a II-a și cu fratele său, Prințul William, în mod constant. Criza actuală din lume i-a apropiat din nou, în special pe cei doi frați', mai spun ziarele britanice. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare