Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors în Europa. Ducesa de Sussex a strălucit într-o rochie de doar 80 de dolari

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors în Europa. Ducesa de Sussex a strălucit într-o rochie de doar 80 de dolari
10

de Vasilica Rogozanu,

A trecut un an de când Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au venit împreună în Europa. În 2022, ei au fost nevoiți să-și întrerupă sejurul caritabil din cauza decesului reginei Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, și să poposească în Marea Britanie.

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au revenit în Europa

De atunci, Harry a făcut mai multe vizite pe continent, cea mai notabilă la încoronarea tatălui lui, regele Charles, din iunie, însă Meghan nu a mai călcat pe tărâm european, cel mai probabil pentru a evita antipatia fățișă a unora dintre britanici și hărțuiala tabloidelor britanice.

La un an după ultima lor vizită pe continent, iată că ducii de Sussex s-au întors în Europa, iar pretextul este unul drag inimii lui Harry: ediția de anul acesta a Jocurilor Invictus, care au loc în Germania, la Düsseldorf.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors în EuropaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Patronate de Harry și lansate în 2014, Jocurile Invictus sunt dedicate militarilor răniți sau bolnavi, veterani sau încă în serviciu militar, iar la ediția din acest an participă 22 de țări, inclusiv România.

Prințul Harry a ajuns cu câteva zile înaintea soției lui, dar aceasta a aterizat și ea în Germania zilele trecute și a ținut un discurs ad-hoc în fața a 1600 de veterani care au aplaudat-o la scenă deschisă, la o petrecere specială. Meghan a povestit auditoriului că a primit o brățară de la echipa Canadei și s-a scuzat că a ratat debutul Jocurilor, fiind prinsă cu creșterea celor doi copii mici, Archie și Lilibet.

Îmbrăcată într-o rochie de doar 80 de dolari, Meghan și-a aranjat singură părul la hotelul de cinci stele în care este cazată și, în mai puțin de o oră de la aterizare, a reușit să țină discursul despre care surse Daily Mail spun că nu a fost scris dinainte.

Prințul Harry a făcut un pas în spate

Dacă zilele trecute Harry a fost cel asaltat pentru poze și autografe, de la venirea ei, prințul a făcut un ușor pas în spate, căci Ducesa de Sussex a fost copleșită de atenția fanilor, care voiau poze, la evenimentele sportive din Germania.

Îmbrăcată sport, Meghan a socializat cu toată lumea, iar participanți au povestit ulterior că ducesa de Sussex nu s-a sfiit să povestească despre cei doi copii ai ai, care sunt însă totuși prea mici să înțeleagă ce înseamnă Jocurile Invictus pentru veteranii de război.

Prințul Harry și Meghan Markle, la Dusseldorf. Foto: Hepta

Evenimentul de la Düsseldorf este cea de-a șasea ediție a Jocurilor Invictus la care cei doi participă împreună, după edițiile anterioare de la Londra, Orlando, Sydney, Haga și Toronto. În 2017, la Toronto, cei doi au debutat public împreună, ca un cuplu.

Evenimentul din Europa îi prinde împreună și cu ocazia aniversării lui Harry, care împlinește 39 de ani pe 15 septembrie.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton