; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FWRO

Meghan Markle și prințul Harry anunță primul proiect pentru Netflix. Află toate detaliile!

07 April 2021

Harry şi Meghan anunțau anul trecut că au semnat un acord de producție cu platforma de streaming Netflix. Iată că la câteva luni de la semnarea contractului multianual apar noutăți și despre primul proiect de care se vor ocupa cei doi. 

Este vorba de o serie de documentare care se va concentra pe una dintre cele mai pasionate cauze ale ducelui de Sussex.

Intitulată „Inima lui Invictus' seria va fi produsă de Archwell Productions deținută de fostul cuplu regal și va reda povestea „unui grup de concurenţi extraordinari din întreaga lume, toţi membrii sau foşti membrii ai armatei care au suferit răni sau boli ce le-au schimbat viaţa pe drumul spre Jocurile Invictus Haga 2020, care vor avea loc în 2022 “, arată un comunicat de presă al Netflix.  

„Încă de la primele Jocuri Invictus din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre', a spus prințul Harry într-o declarație. „Această serie va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile impresionante și înălțătoare ale acestor concurenți pe drumul lor către Olanda anul viitor.'

Prinţul Harry este fondatorul Invictus Games, un eveniment sportiv internațional pentru militari și femei răniți, răniți și bolnavi, atât în ​​servici, cât și veterani. Jocurile folosesc puterea sportului pentru a inspira recuperarea, a sprijini reabilitarea și a genera o înțelegere și respect mai larg pentru toți cei care își servesc țara.  

Seria  de documentare va avea mai multe episoade și va fi produsă în colaborare cu fundația The Invictus Games, iar proiectul „va furniza finanțări semnificative organizaței', potivit platformei de streaming'.  

Seria va fi regizată de Orlando von Einsiedel şi de producătoarea Joanna Natasegara, care au câştigat un Oscar pentru scurtmetrajul lor din 2016 „Căştile albe'.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare