Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle și Prințul Harry, invitați în Marea Britanie. Ce încearcă să facă familia Prințesei Diana

Meghan Markle și Prințul Harry, invitați în Marea Britanie. Ce încearcă să facă familia Prințesei Diana
9

de Roxana Mirea,

Meghan Markle și Prințul Harry au primit o invitație pentru a petrece Crăciunul în Marea Britanie. Rudele Ducelui de Sussex din partea mamei lui, Prințesa Diana, au un plan care îi vizează pe Harry și William, care nu își mai vorbesc în momentul de față.

Prințul Harry, invitat să petreacă Crăciunul în Marea Britanie 

Chiar dacă relația dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, și tatăl său, Regele Charles, nu este una foarte bună, surse apropiate de familia regală au remarcat că relația lui Harry cu familia sa extinsă, și anume rudele din partea Prințesei Diana, nu este la fel de deteriorată. Lucrurile sunt atât de bune, de fapt, încât după ce Harry a participat la funeraliile unchiului său, el și soția sa, Meghan Markle, au fost deja invitați să se întoarcă în Marea Britanie, potrivit instyle.com.

Potrivit publicației britanice Express, Harry, Markle și copiii lor, prințul Archie și prințesa Lilibet, ar fi primit o invitație din partea fratelui prințesei Diana, Charles Spencer, de a petrece sărbătorile de Crăciun peste ocean. 

„Charles i-a invitat pe Harry, Meghan și pe copii la Althorp de Crăciun”, a declarat o sursă. „Este mult prea devreme să spunem dacă vor accepta invitația, dar oferta este acolo dacă o doresc.” 

Desigur, Althorp este moșia familiei prințesei Diana și unde Harry a stat în timpul călătoriei sale pentru înmormântarea unchiului său, Lordul Robert Fellowes. Express a adăugat că ducii de Sussex nu au primit niciun fel de invitație pentru a sărbători Crăciunul alături de familia regală, deși este încă prea devreme pentru a trage concluzii în această privință. Chiar dacă Harry și Markle ar fi fost invitați, surse din interior au explicat că probabil nu ar fi acceptat, având în vedere toate zvonurile care circulă cu privire la cearta de familie actuală.  

Nu a fost încă lansată o invitație la Sandringham, dar asta nu înseamnă că nu va exista una”, a adăugat sursa. „Ar fi foarte puțin probabil să existe o invitație [la Sandringham] și oricum nu cred că ei [Harry și Meghan) ar accepta-o.”  

Prințul Harry, invitat să petreacă Crăciunul în Marea Britanie Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Familia Spencer încearcă să-i împace pe Harry și William 

După apariția neașteptată a lui Harry la înmormântarea unchiului său, surse apropiate familiei regale au văzut în familia Spencer o modalitate prin care Harry să revină în sânul familiei regale și poate să se împace cu fratele și tatăl său. 

În culise, familia Spencer a depus eforturi pentru a-i face pe frați să se împace”, a declarat o sursă pentru The Daily Beast. „Ei înțeleg durerea lui William față de trădarea lui Harry, dar înțeleg și poziția lui Harry din cauza modului în care Diana a fost tratată de familia Windsor.”  

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton